Purpurinės nakties šventėje – dviejų valandų koncertas su TV3 projekto „Tu gali šokti“ vedėju dainininku Marijumi Mikutavičiumi, Mantu Jankavičiumi, TV3 projekto „Šok su manimi“ nugalėtoju Donatu Montvydu, Vilija Matačiūnaite, „Empti“, „Skamp“, „Happyendless“ ir kitais grasiausiais mūsų šalies atlikėjais. Scenoje pasirodys ir svečiai iš Estijos, Danijos, Norvegijos, Suomijos ir Švedijos.

Koncerto organizatoriai ketina nustebinti išskirtine scenografija, kurią su gausia inžinierių komanda kuria daugelio sėkmingų TV projektų scenografė Edita Valaitė.

„Tokio dydžio renginių pastaruoju metu mažai. Jei reikėtų palyginti artėjantį projektą su kokiu nors renginiu, sakyčiau, kad mastu ir kokybe jis prilygtų TV3 sezono pristatymui Vilniaus Rotušėje. Žinoma, šis projektas tiek savo stilistika, tiek turiniu bus kitoks. Čia dominuos purpurinė spalva ir urbanistinis stilius. Esame įsitikinę – tai bus ryškiausias muzikinis pavasario įvykis. Tad visus kviečiame pasipuošti purpurinės spalvos akcentais ir pasitikti vasarą ryškiai“, – sako kūrybos namų „Elitaz“ prodiuseris Gediminas Jaunius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją