Šiame projekte Natalijos Bunkės partneriu tapo aktorius Martynas Vaidotas. Antrajai laidai jiedu parengė itn ryškų pasirodymą. Dainos metu abu partneriai griebė ginklus ir ėmė pjaustyti bei lydyti didžiulius ledo luitus, pastatytus vidury scenos.

Odiniais drabužiais pasipuošusios poros rankose atsidūrė ir mačetė, ir kirvis, elektrinis pjūklas ir ugnimi besispjaudantis suvirinimo aparatas.

Po įspūdingo pasirodymo išbandyti ginklus ir sukapoti ledo luitus į gabalus, panoro ir komisijos narys Merūnas Vitulskis.

Jau devintąjį sezoną skaičiuojantis projektas „Žvaigždžių duetai“ subūrė išties įdomių porų. Be Natalijos ir Martyno, savo pasirodymus rengia „Electronic I“ narys Paulius Sinkevičius ir aktorė Gabrielė Malinauskaitė, Liepa Norkevičienė ir aktorius Simonas Storpirštis, Gabrielė Martirosianaitė ir projekte „Lietuvos balsas“ išgarsėjęs Jurijus Veklenko, kuris taip pat buvo ir grupės „Rolikai“ narys, Rūta Mazurevičiūtė su Ištvanu Kvik, Agnė Grudytė ir Jurgis Brūzga, Asta Baukutė su Ruslanu Kirilkinu, Indrė Stonkuvienė su Donatu Čižausku bei Irena Starošaitė su „Žuvėdros“ šokėju, renginių vedėju bei organizatoriumi Linu Lapėnu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)