Įspūdingų formų blondinė yra pirmoji projekto dalyvė, kuri ant „Šok ir lieknėk“ parketo pademonstravo įspūdingą špagatą. „Visą gyvenimą buvau ir esu lanksti. Špagatą moku daryti nuo pat vaikystės! Dar kai ko neatskleisiu, tačiau netrukus TV3 žiūrovai išvys tokį mano pasirodymą, kokio dar tikrai nebus matę...“ – skelbia paslaptingai šypsodama kitų laidos dalyvių draugiškai Lenačka vadinama moteris.

Jelena sako esanti lanksti lyg plastilinas. Jos įgimtą talentą lankstytis projekte „Šok ir lieknėk“ padeda atskleisti jos šokių partneris „Vilniaus baleto“ šokėjas ir choreografo Jurijaus Smorigino auklėtinis Miša Levinas.

Rožinę barbę įkūnijusi dalyvė vėliau mėgino pabėgti iš projekto studijos, nes nenorėjo pakeisti komisijos nario. Projekto vedėjui Mindaugui Stasiuliui pavyko ją rasti užkulisiuose ir sugrąžinti į studiją. Čia ji vis dėlto pakeitė komisijos narį Deivį.

Tiesa, komisijos narys Mantas Petruškevičius ekstravagantišką ir pūstą kaip tortas Jelenos suknelę sukritikavo: „Atrodėte kaip kamanė, visų ‚Olialia‘ mergaičių mama. Tačiau aš išties labai sužavėtas energija, kuri, manau, šiame projekte ir yra svarbiausia.“

Antroje laidoje J. Vardienė, komisijoje teisėjavusiam Vytautui Šapranauskui prisižadėjusi sušokti šokį pagal garsųjį dainininkės Beyonce singlą „Single Ladies“, savo pažadą išpildė – paruošė audringą ir seksualų šokį kartu su projekto dalyve Sandra Saikauskaite ir šokėja Gaudre Kazlauskaite. Publika šį šokį sutiko audringais aplodismentais!

Jelenos pasirodymą galite pamatyti ČIA.

Trečiasis TV3 sunkiasvorio projekto „Šok ir lieknėk“ vakaras buvo dedikuotas stiliaus gerbėjams ir mados žinovams. Projekto dalyviai pademonstravo neįtikėtinų kostiumų ir įspūdingų šokių. Dalyvius neatsitiktinai vertino stiliaus guru M. Petruškevičius, eksprezidentienė Laima Paksienė ir dainininkas Deivis.

Projekto dalyviams kolektyviai jau pavyko atsikratyti 94,1 kilogramo antsvorio. Užpildžius talpą išeitų didžiulis egzotinių žuvų akvariumas per visą kambario sieną!

Savaitės lyderiais tapo Tomas Tracevskis ir jo partnerė raudonų žaižaruojančių plaukų savininkė S. Saikauskaitė, sušokę gangsterišką tango. Tomui šią savaitę pavyko atsikratyti net 3,1 kilogramo.

Projektą teko palikti Marijui Bagdonavičiui ir jo partnerei Mariai Zdanovai. Dalyvis prisipažino, kad vis dėlto džiaugiasi savo pasiekimais ir kad viso projekto metu buvo gerokai „atsipūtęs“.

„Šok ir lieknėk“ vedėjas M. Stasiulis kaip visuomet buvo nusiteikęs labai linksmai, o projekto metu prisipažino... priaugęs svorio! Pajuokavęs, kad „tikriausiai jau tokia ta mano karma“, Mindaugas be skrupulų visiems TV3 žiūrovams pademonstravo padidėjusį pilvuką.

„Šok ir lieknėk“ studijoje šeštadienio vakarą netrūko ir intymių detalių. Iš projekto jau iškritusi, tačiau komisijos teisėjos vietą užėmusi Miroslava Semionova iškėlė ultimatumą Rasos Donielienės partneriui Martynui Malakauskui – jei jis ją pabučiuosiąs, ji dalyvių porai parašysianti 10.

Martynas nesipriešino, o Mirsolava, lengvojo kultūrizmo čempioną apsivijusi rankomis, priėmė aistringą bučinį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją