Šį vakarą komisijos sprendimu buvo atskleista dar viena asmenybė, kuri slėpėsi po kauke. Komisija vienbalsiai nutarė, kad po Šuns kauke slepiasi visiems puikiai žinomas aktorius Tadas Gryn ir buvo visiškai teisūs.

„Kaip aš jaučiausi? Gerai aš jaučiausi, aš turbūt numečiau porą kilogramų, tai nebereikės eit dabar į sporto klubą”, – tik nusiėmęs kaukę juokėsi Tadas Gryn.

Anot garsaus aktoriaus, įpusėjus laidoms, žinutės ir skambučiai pasipylė it iš gausybės rago. Artimi draugai, šeimos nariai – visi atakavo su klausimais, ar tik ne Tadas slepiasi po Šuns kauke.

„Labai visiems reikėjo meluoti. Visiems sakiau, kad nedalyvauju tokiuose projektuose ir net nesiruošiu gaišti savo brangaus laiko. Bet mano šeima tikrai mane atpažino ir šiandien galės džiaugtis, kad jų nuojauta jų neapgavo,” – pasibaigus muzikiniam šou sakė žinomas vyras.

Maža to, Tadas prisipažino, kad labiausiai iš visų komisijos narių bijojo Monikos Liu ir ne veltui. Nes jau po antrojo Šuns pasirodymo atlikėja bedė pirštu ir garsiai pasakė mananti, jog po šia kauke slepiasi gerai žinomas aktorius.

„Kai Monika pasakė, jog atpažįsta tuos mano šokių judesiukus, kojos net sulinko. Galvoju, koks aš kvailys! Reikėjo stovėti kaip kelmui ant scenos ir nejudėti. Bet, kita vertus, po tokio spėjimo pagalvojau, kad jeigu pradėsiu scenoje elgtis kitaip, Monika pagalvos, kad jos žodžiai pasitvirtino. Dėl to toliau linksminausi!” – pasakojo aktorius.

Tiems, kurie galvoja, kad muzikinio šou „Kaukės” slaptumas yra iš piršto laužtas ir iš tiesų jo nėra, žinomas vyras sako turintis ką pasakyti: „Tokio slaptumo aš gyvenime nesu patyręs. Sėdi namuose, paskutinę minutę gauni žinutę su koordinatėmis, kur atvyks automobilis tavęs paimti, apsirengti treningus, atvažiuoji, tau uždeda veidrodinę kaukę ir veža iki vietos. Tu net gamtinių reikalų negali išeiti atlikti. Turi paskambinti ir ateina žmogus, kuris vėl tave užmaskuoja ir slaptai nuveda iki vietos”, – patirtimi dalinasi Tadas.

Žinomas vyras neslepia, kad tik prasidėjus filmavimams nuslėpti, kur dingsta visai dienai, nebuvo sunku. Jis tiesiog sakydavo, kad filmuojasi seriale. Tačiau vėliau meluoti kur vyksta visai dienai nebuvo paprasta.

„Iš pradžių priprasti prie kaukės buvo labai sunku. Nes pro ją sunku matyti, sunku kvėpuoti. Ten matomumas toks, lyg pro rakto skylutę žiūrėtum. Aš net kartais pagalvodavau, kad jeigu turėčiau klaustrofobiją, man būtų amen. Bet paskui susigyveni ir kaukė tampa tavo antraisiais namais”, – sako vyras.

Kol kas spėlioti, kas laimės žiūrimiausią muzikinį šou, Tadas Gryn nesiryžta ir linki visiems tiesiog atsipalaiduoti ir gerai pasilinksminti. Nes tokia patirtis gyvenime pasitaiko tik vieną kartą.

Kas slepiasi po Mėnulio, Avino, Ąžuolo, Superherojaus ar Drugelio kaukėmis? Ir kokios dar staigmenos laukia? Sužinosite jau kitą sekmadienį, 19.30 val., tik per LNK televiziją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)