„Planavome dviem laidomis daugiau. Tačiau taupymo sumetimais LRT sumažino. Laidos reitingai normalūs. Ne aš sprendžiu šituos dalykus, aš gaminu produktą“, - kalbėjo M. Karnaševičius.

Vyriausiasis LRT televizijos prodiuseris Audrius Giržadas tikino, kad priežastis, kodėl sutrumpinamas projektas, yra labai paprasta. „Įsiterpia daug visokių transliacijų. Todėl mes turime sustoti. Praleisti kelias savaites ir vėl grįžti prie projekto yra neracionalu. Už tai nusprendėme jį pabaigti anksčiau. Reitingai įsivažiuoja, o įsiterpus transliacijoms reikės „išsukinėti“ projektą iš naujo“, - DELFI kalbėjo A. Giržadas.

Antradienio vakarą LRT studijoje buvo nufilmuotas projekto finalas, o nugalėtojai paaiškės balandžio 26 dieną.

Projekte dalyvavo Vytautas Lukočius ir Karina Krysko-Skambinė, Arina ir Aleksandras Ivanauskas-Fara, Natalija Bunkė ir Kęstutis Alčauskis, „Vig Roses“ ir Ramūnas Difartas, Oneida Kunsunga ir Tadas Juodsnukis, Anžela ir Ruslanas Kirilkinas.

Finalo filmavimo akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (149)