„Šuolio“ dalyvių pasirodymus vertino šuolių į vandenį profesionalai – Kęstutis Autukas, Ignas Barkauskas ir Aušra Jurevičienė. Komisijos kėdę taip pat užėmė moterimi persirengęs aktorius Aistis Mickevičius. Laidos vedėjų vairas patikėtas Mindaugui Stasiuliui ir aktorei Monikai Vaičiulytei. Tiesioginės transliacijos metu paaiškėjo, kad projekto nugalėtojas laimės 50 tūkstančių litų. Prie dalyvių prisijungė naujokas - politikas Petras Gražulis.

Ant trijų, penkių ir septynių metrų aukščio tramplinų projekte stojosi 12 dalyvių. Tiesioginio eterio metu treniruočių rezultatus demonstravo laidų vedėjas, verslininkas Gediminas Juodeika, dainininkėLiveta Kazlauskienė, šokėja Eglė Straleckaitė, Lietuvos galiūnas Vidas Blekaitis, Lietuvos krepšinio rinktinės talismanas Juozas Petkevičius, imtynininkas, olimpietis Aleksandras Kazakevičius, dainininkas Deivis Norvilas, šokėjas Deividas Meškauskas, humoristas Vitalijus Cololo, baletmeisteris Jurijus Smoriginas, šokėja Monika Šalčiūtė ir dainininkė Indrė Burlinskaitė.

Pirmasis į vandenį šoko aktorius Vitalijus Cololo. Scenos žvaigždė šoko nuo 3 metrų aukščio tramplino. „Maniau, kad tu meistras esi tik scenoje. Sugebėjai labai grakščiai nušokti. Skiriu tau septynių balų įvertinimą“, - kalbėjo komisijos narys Kęstutis Autukas. Kitas komisijos narys Ignas Barkauskas taip pat parašė septynis. Šuolių į vandenį trenerė Aušra Jurevičienė V. Cololo pasirodymą vertino kiek geriau ir parašė septynis su puse.

Šokėja Eglė Straleckaitė šoko nuo 5 metrų aukščio tramplino. Mergina į vandenį šoko su aukštakulniais ir šokių suknele. „Turi dvi problemas. Tavo gražūs išsikišimai trukdo sulįsti į vandenį“, - šmaikštavo I. Barkauskas ir skyrė šešis balus. Komisijos narė A. Jurevičienė negailėjo E. Straleckaitei gražių žodžių. „Atlikote labai gražiai šuolį. Bet tas šuolis yra pagalbinis, atliktas be atsispyrimo. Skiriu jums 5.5 balo”, - kalbėjo K. Autukas.

Grupės „Kitokios“ narė Indrė Burlinskaitė šoko nuo 7.5 metrų aukščio. „Labai jaudinuosi, širdis dreba“, - prieš pasirodymą kalbėjo dainininkė. Po pasirodymo mergina išdavė, kad labai prakaitavo delnai, todėl prieš šokdama vis valėsi juos rankšluosčiu. „Netikėjau, kad tu tai padarysi. Sėdėjai, virpėjai ir aš virpėjau. Šaunuolė, parodei, kad gražios panelės ne tik gražios“, - teigė I. Barkauskas ir skyrė 6.5 balo. “Susitvarkei puikiai”, - teigė A. Jurevičienė ir skyrė 6.5 balo.

Šokėjas Deividas Meškauskas prieš šokdamas nuo 5 metrų aukščio teigė, kad jį visada traukė iššūkiai. Vyras iš komisijos sulaukė liaupsių. „Pasirinkai sudėtingą šuolį, vertinu 8 balais”, - kalbėjo K. Autukas.

„Facebook“ sensacija vadinama Monika Šalčiūtė šuoliui pasirinko itin seksualią aprangą. Trenerė, dirbanti su Monika, teigė, kad mergina mėgsta praleisti treniruotes. Monika išdrįso šokti tik nuo vieno metro aukščio. „Prasisukai, nesijaudink, skiriu penkis balus“, - kalbėjo I. Barkauskas. Tokį patį balą skyrė ir A. Jurevičienė. „Mes ją palaikome, kad ji subręstu dvasiškai“, - kalbėjo K. Autukas.

Daugiausiai komisijos balsų pelnė Deivis Norvila ir Aleksandras Kazakevičius, o mažiausiai – Monika Šalčiūtė. Daugiausiai žiūrovų balsų surinko Vitalijus Cololo. Mažiausiai – Gediminas Juodeika. Susumavus laidos žiūrovų ir komisijos balsus paaiškėjo, kad pirmoje lentelės vietoje atsidūrė Vitalijus Cololo. Dar kartą savo šuolį turėjo rodyti Monika Šalčiūtė, Gediminas Juodeika ir Liveta Kazlauskienė. Plaukti nemokanti L. Kazlauskienė neišdrįso šokti antrą kartą ir surinko mažiausiai žiūrovų balsų. Moteris turėjo palikti projektą.

Laidos akimirkos – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (804)