Naujausioje laidoje vieną įsimintiniausių pasirodymų surengs Jonatanas Kazlauskas. Vilnietis turi ne tik išskirtinį vardą, bet ir išskirtinį talentą.

„Mano vardas reiškia „Dievo duotas“, – pasakos Jonatanas, studijuojantis programavimą. Ši veikla – vaikino hobis. „Mano tėvas programuotojas. Žiūrint į ateitį, tai geri pinigai“, – profesijos pasirinkimo privalumus aiškina „X Faktoriaus“ dalyvis. Pirmąjį milijoną vaikinas planuoja užsidirbti iš savo sukurtos programos, kuri bus susijusi su muzika.

Iš kitų dalyvių Jonatanas išsiskiria savo stilinga išvaizda: scenoje jis pasirodys vilkėdamas jaukų megztinį, nosį pabalnojęs madingais akiniais, stilingai sušiauštais plaukais ir kukliai besišypsodamas.

„X Faktoriaus“ scenoje vaikinas atliks Gary Jules dainą „Mad World“. Jonatano pasirodymas patiks tiek teisėjams, tiek publikai. Vos projekto dalyviui uždainavus, pasigirs palaikantys plojimai.

„Į scena ateina vienas žmogus. Kai jis išsižioja, aš pradedu girdėti kitą žmogų. Tai tu esi vienas iš tų žmonių. Balso tembras nuostabus, aš esu apakęs“, – vaikino pasirodymą komentuos Saulius Prūsaitis.

„Visi yra teisūs apie tavo išskirtinį balso tembrą, tai yra dovana. Tu esi super mielas vyriokas“, – pasirodymą komentuos Justė Arlauskaitė-Jazzu.

Jonatano pasirodymo „X Faktoriuje“ ištrauka:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)