Naujasis kūrinys „Visada dainuok“ keičia dvejus metus „Kelio į žvaigždes“ buvusį himną „Kovok“, kurį atliko grupės „Mango“ merginos.

„Šiemet merginos išsiskiria tuo, kad turi ne tik puikius vokalinius sugebėjimus, bet ir labai pasitiki savimi, nejaučia scenos baimės. Gal iš tikrųjų atėjo laikas „Kelią į žvaigždes“ laimėti merginai?“, - šypsojosi šou prodiuserė Laura Užupienė.

Į „Kelią į žvaigždes 3“ patekusios merginos yra labai panašaus amžiaus. 21 metų alytiškė Aušrinė Žiūkaitė yra ne tik gera dainininkė, bet ir studijuoja labai rimtus mokslus – yra Kauno Medicinos Universiteto trečiakursė.

Vilnietę 20 metų Aliciją Barčevskają į atranką atvedė „Kelio į žvaigždes“ vokalo mokytojas, dainininkas Povilas Meškėla. Alicija Mykolo Riomerio Universitete studijuoja teisės ir muitinės veiklos specialybę bei yra sėkmingai pasirodžiusi tarptautiniuose muzikiniuose konkursuose ir festivaliuose.

19 metų kaunietė Evelina Bakanovienė yra vienintelė ištekėjusi šou dalyvė, ji jau yra išleidusi kelis savo CD ir yra pažįstama Lietuvos publikai. Šiuo metu Evelina augina vaiką, kurį projekto metu pasiryžusi palikti vyro globai.

Į šou pateko ir profesionali šokėja, „Žuvėdros“ narė Neringa Striaukaitė. Ji - grožio konkursų dalyvė, šiemet baigusi vidurinę mokyklą.

Tiesiai nuo mokyklos suolo „Kelią į žvaigždes“ pasirinko ir Skaistė Karnuševičiūtė iš Elektrėnų, dėl savo energingo būdo praminta šypsenėle bei Donata Baltrušaitytė iš Jurbarko, kuri savo sceniniu vardu pasirinko mamos vardą – Laisva.

20 metų Gintarė Ramonaitė yra naujas „Kelio į žvaigždes“ uraganas. Ši mergina, dar nepatekusi į šou, jau kelis kartus sukonfliktavo su kitomis pretendentėmis. Internete net buvo išplatintas jos ir dar vienos klaipėdietės konfliktas, kuris vos nesibaigė muštynėmis. Gintarė yra gimusi Plateliuose, dabar Kauno kolegijoje studijuoja verslo vadybą ir dirba pardavėja.

Šios septynios merginos pirmąją savaitę „Kelyje į žvaigždes“ apsigyvens kartu su pernai dėl sveikatos iš šou turėjusiu pasitraukti Grūdu.

Naujas „Kelias į žvaigždes 3“ – nuo rugpjūčio 27 dienos per LNK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją