Treniruotės metu Jean Claude iš „JC Sport“ judesius derindavo prie muzikos, kurią pasirinkdavo DJ Mamania, tempo ir ritmo. Susirinkę dalyviai be didesnio vargo įsiliejo į bendrą ritmą ir gera nuotaika užkrėtė visus aplinkius.

„Nuostabu, kad net atvėsus orams pavyksta į treniruotę miesto centre pritraukti tiek sporto entuziastų! Didžiausias mūsų laimėjimas – tai didelis kiekis laimės hormonų visai likusiai dienai,“ – po renginio džiaugėsi „JC Sport“ vadovas Jean Claude.

Treniruotė buvo skirta pristatyti naują sveikatingumo ir sporto skatinimo laidą „Be cukraus“, kuri DELFI TV portale startuos lapkričio 3 dieną ir bus transliuojama kiekvieną pirmadienį. Laidos kūrėjai sieks sportą parodyti ne tik kaip medalių siekiančių profesionalų pasaulį, o kaip paprastą būdą gerinti savo savijautą bei išvaizdą.

Be to, įvairios laidos rubrikos parodys, kad rūpinimasis savimi yra ypač skanus bei įdomus procesas: nesveiku vadinamas maistas bus gaminamas nauju, sveiku būdu, bus griaunami įvairūs sveikos mitybos mitai.

„Kartais vis dar atrodo, kad sportuojantys ir nesportuojantys žmonės atskiriami kone į du skirtingus pasaulius – o mes norime parodyti, kad norint pradėti sportuoti, nebūti visiškai pakeisti savo gyvenimo. Sportas ir sveika gyvensena gali tapti natūralia kiekvieno gyvenimo dalimi,“ – kalbėjo Europos kiokušin karatė čempionė Rita Pivoriūnaitė, viena iš laidos „Be Cukraus“ kūrėjų.

Laidoje įvairiomis temomis pasisakys žymiausi Lietuvos atletai, treneriai, dietologai bei įvairūs žymūs žmonės. „Be cukraus“ kūrėjai atskleidžia, kad jų tikslas – parodyti sportą ir sveiką gyvenimo būdą visiškai kitaip, nei tai buvo daroma iki šiol.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)