Sandros dienotvarkė tikrai perkrauta: prabudusi šeštą ryto į namus grįžta tik apie antrą nakties. Tačiau net ir tada dar randa laiko savo pagrindiniam pomėgiui: „Mėgstu rašyti – ar tai straipsnį kokį, ar dar ką. Be to, šiuo metu rašau ir savo knygą.“

TV3 televizijos įžymybių naujienų laidoje „VIP“ žinoma moteris aiškino, kad dėl savo darbo daug keliauja po Lietuvą: „Turbūt matau tikrąją Lietuvą. Kol dar nedirbau šito darbo, maniau, kad kaimuose ir miesteliuose žmonės gyvena kur kas geriau. Ir tai byloja net ne apie materialius dalykus – tikėjausi ir platesnio mąstymo, kitokio požiūrio. Žmonės turi daug bėdų ir labai mažai tikslų ir siekių.“

O ar žinojote, kad kažkada Sandra, dabar padedanti daugybei lietuvių spręsti problemas, pati turėjo didelių gyvenimo išbandymų? Pasirodo, ji, dabar sėkmingai besisukanti ant šokių parketo, daug laiko praleido neįgaliojo vežimėlyje, apnikta abejonių, ar dar kada nors iš viso pajėgs iš jo pakilti. „Pats baisiausias dalykas buvo, kai aš, sėdėdama ratukuose, suvokiau, kad nežinau, kada atsistosiu ir ar iš viso atsistosiu ant kojų.”

Išsamus ir abejingų nepaliekantis pokalbis apie skaudžius likimo smūgius su Sandra Žutautiene jau įžymybių naujienų laidoje „VIP“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (89)