Arūno Valinsko šią vasarą laukia įtemptas ir darbingas metas. Mat jau birželio mėnesį televizijos eteryje startuos projektas – „2 Barai. Gyvenimas greitkelyje“. Projekto veiksmas vyks dviejuose, greitkelyje Kaunas-Klaipėda, įsikūrusiuose baruose.

Į juos važinėti teks ir pačiam A. Valinskui, todėl daugiau nei prieš mėnesį, vairuotojo pažymėjimo netekęs vyras, savo socialinio tinklo „Facebook“ profilyje pasidalino skelbimu, kuriame ieškojo dailios vairuotojos.

„Artėja nuotykių pilna vasara, iškart po Joninių autostradoje Kaunas-Klaipėda atsidaro „Du barai“, o aš net neturiu kaip į juos nuvykti. Inga vežioti atsisako, tai ieškau moters, turinčio B kategorijos vairuotojo pažymėjimą“, - savo socialinio tinklo „Facebook“ profilyje rašė Arūnas ir toliau skelbime išdėstė reikalavimus būsimai vairuotojai.

Tačiau internete išplito filmukas, kuriame nufilmuota, kaip jau pirmojo išbandymo metu, pretendentė į A. Valinsko vairuotojos kėdę susimovė. Jauna mergina lėkdama keliu nesuvaldė Fiat automobilio ir rėžėsi į medį. Filmuotoje medžiagoje girdisi Arūno beriami necenzūriniai žodžiai ir merginos atsiprašinėjimai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)