„Dėl „Miss Universe 2013” licencijos su Donaldo Trumpo organizacija sutarėme dar pernai - prieš pat tuometinį konkursą. Tada mums patiems teko greitai apsispręsti - siųsti merginą į dar vieną pasaulinio lygio konkursą ar lukterėti dar metus. Šiemet tikrai aišku, kad iš Lietuvos į pasaulinius grožio konkursus keliaus net dvi merginos, tai yra titulai “Mis Lietuva 2013” ir “Pirmoji vicemis” - kone vienodai svarbūs. Žinoma, karūna papuoš tą merginą, kuri to titulo verčiausia,”- sako konkurso komisijos pirmininkas Benas Gudelis.

Šių metų konkurso atrankoje gali dalyvauti 18-24 metų merginos, kurios yra netekėjusios, išsilavinusios ar besimokančios, žavios, veiklios, siekia užsibrėžtų tikslų.

14 finalininkių, kurios paaiškės liepos 7 dieną, išrinks specialistų komisija, sudaryta iš skirtingų grožio, žiniasklaidos ir fotografijos sričių.

„Mis Lietuva 2013“ nugalėtoja rugsėjį vyks į konkursą „Miss World 2013” („Mis pasaulis 2013“), kuris organizuojamas rugsėjį Balio saloje ir šalies sostinėje Džakartoje. „Miss Universe 2013” („Mis visata 2013”) konkursas, į kurį bus deleguota vicemis, planuojamas dar po kelių mėnesių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)