Anot A.Valinsko, pries Kalėdas pabūti geruoju Kalėdų Seneliu ir pradžiuginti likimo nuskriaustus vaikus nėra jokia bausmė. Atvirkščiai – A.Valinskas vaikų namuose lankosi ir dovanas dovanoja jau ne pirmąkart. Kuršėnų vaikų globos namams, kuriuose yra žirgynas ir vaikai mokomi prižiūrėti žirgus, televizijos žvaigždė jau yra dovanojęs ponį. Su mielu noru Kalėdų išvakarėse A.Valinskas aplankys dovanų ir dėmesio išsiilgusius mažylius bei dovanotąjį augintinį. Reportažas apie pralaimėtas lažybas ir Kalėdų Senelio kelionę bus parodytas šventiniame „Auksiniame prote”.

O kol už lango šalta ir lauke mažėja pramogų, o iki gražiųjų švenčių dienų, vis daugiau žiūrovų vakaroja prie televizorių ir vis daugiau smagiai žiūri „Auksinį protą”. Nežinia, ar lažybos sudomino žiūrovus, ar įdomūs klausimai, į kuriuos sugebėjo atsakyti žaidėjai, tačiau praėjusios savaitės reitingai sumušė rekordus.

Dar vienas įdomus faktas: žaidimo „nebebijo” ir į LRT studiją ateina filmuotis vis daugiau moterų. „Galbūt moterims labiau nesmagu nei vyrams psirodyti neišmanelėmis, apsijuokti, galbūt jos yra drovesnės, – samprotavo vienas laidos vedėjų Andrius Tapinas. – Be to, manau, kad joms sudėtingiau išsiruošti nei vyrams – juk reikia sugalvoti, ką apsirengti, reikia makiažo, šukuosenos… Tai ne tik laikas, bet ir pinigai… Vis tik gražu matyti studijoje moteris ir ypač – protingas moteris.”

Šį trečiadienį „Auksiniame prote” įsivyraus lyčių lygybė – žais trys vyrai ir trys moterys. Tai trys vilnietės – 46 m. laisvai samdoma žurnalistė ir vertėja Živilė Aleškaitienė, 36 m. vadybininkė Natalija Liutkevičiūtė ir šiuo metu mamyte dirbanti 29 m. istorijos bakalaurė Rasa Nekrošienė, kuri tarsi pritaria A.Tapino mintims sakydama: „Negali gerai galvoti, mylėti, miegoti, jei gerai nepapietavai."

Moterims iššūkį mes puiki vyrišką kompanija, kurioje matyti ir visuomenei pažįstamas veidas – tai 28 metų komikas, vertėjas, rašytojas, viktorinų rengėjas Paulius Ambrazevičius. Vyriškoje kompanijoje žais neseniai bedarbių gretas papildęs kaunietis Mantas Tarailis ir paslaptingas 34 metų VU dėstytojas Laurynas Jonavičius.

Kodėl jis paslaptingas, parūpo ir „Auksinio proto” vedėjui A.Tapinui – jis bandė iškamantinėti kaip ir už ką Laurynas tapo Nebraskos valstijos (JAV) Linkolno miesto garbės piliečiu. „Visko gyvenime atsitinka… Bet man visa tai liepta laikyti paslaptyje”, – bandė neišsiduoti L.Jonavičius, o ar pavyks A.Tapinui jį iškamantinėti ir kam šįkart pavyks laimėti tryliktąjį žaidimą „Auksinis protas” pamatysime jau šį trečiadienį 21.15 val. per LRT.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)