„Dažnai pasigirsta: pati kalta, reikėjo galvoti, tu, ką, nematei? Ir gyvenimo patirtis rodo, kad tai, ką mes galvojam, kad mes nepadarytume , tik laiko klausimas, kada atsitiks tau. Šitą pamoką aš turėjau daug kartų gyvenime. Viskas, ką aš gyvenime sakiau, man tai jau niekada, tai visus savo niekada gavau tiesiai sau į veidą", – laidoje „Bus visko" prisipažins Rūta Ščiogolevaitė.

Rūta atvirai papasakos apie tai, kaip jautėsi tuomet, kai, neduodama jokio komentaro, sulaukė visuomenės dėmesio bei įvairiausių interpretacijų.

„Yra toks įsivaizdavimas: jei tu nenorėsi, apie tave niekas nerašys. Ir tai yra netiesa. Toks naivus požiūris. Ir tada skauda. Nes yra žmonių, kurie įsivaizduoja, kad tu iš tokių dalykų galėtum darytis reklamą. Mane rimtai tokią šlykščią mato? Visais laikais žmonės skyrėsi, bet šiais metais viskas taip skaudžiai priimama arba net išjuokiama, tarsi čia kažkoks žaidimas. Tu suvoki, kad tave stebi ir iš tavęs dažniausiai net juokiasi. Žmonės nelabai įsivaizduoja, ką man teko patirti. O ką jau kalbėti, kad sumaišo, kiek turėjau santuokų ir vyrų".

Prieš mėnesį garsiai atlikėjai gimė penktas kūdikis. Ir viskas jos gyvenime įvyko vienu metu, milžiniškos dramos persipynė su iš dangaus siunčiamais stebuklais. Ką reiškia vienai auginti penkis vaikus?

„Atsimenu, kai auginau savo pirmą vaiką, domėjausi, skaičiau literatūrą apie vaikų auginimą ir galbūt net didžiavausi savimi kaip mama. Bet dabar esu visiškai kitoks žmogus. Aš taip savimi nusiviliu. Taip skausmingai į tai reaguoju.

Paguldžiau vaikus ir galvoju, o, Dieve, aš juos ten stramužinau: dabar pasikeisk patalynę, dabar išsimaudyk, dabar eisim valyti dantų, eikit miegot ir nebeišlipinėkit iš lovos... Ir per visus rūpesčius aš jų net neapkabinau šiandien. Koks siaubas, kokia aš motina! Bet suprantu, kad dabar sunkus etapas, daug mažų vaikų, daug rūpesčių ir tu nuo to nepabėgsi. Gyva neužsikasiu", – sako Rūta.

Praėjusių metų rugsėjį DELFI gavo žinių, jog žinoma dainininkė su vyru Rolandu Damijonaičiu išgyvena santuokos krizę. Į bendrus poros namus ne kartą vyko policijos pareigūnai, o sutuoktiniai, patikimų DELFI šaltinių teigimu, jau dalijasi ir bendrą turtą.

Policijos atstovai patvirtino, jog į Vilniaus rajone esančius namus pagalba kviesta net tris kartus. Rugpjūčio 8-ąją pareigūnai čia vyko, nes žinoma moteris teigė negalinti įeiti į savo namus. Policijai buvo sakoma, jog į namus jos neįleidžia vyras. Kiek vėliau buvo dar vienas panašus iškvietimas.

Liudininkų teigimu, pora konfliktus su pareigūnų pagalba malšino jau ne pirmą kartą. Patikimi šaltiniai DELFI tvirtino, kad jau kuris laikas kalbama ir apie poros skyrybas bei turto pasidalijimą.

DELFI tuomet susisiekus su R. Ščiogolevaite, ji situacijos komentuoti nepanoro. „Juk žinote, kad savo asmeninio gyvenimo niekada nekomentuoju“, – nedaugžodžiavo žinoma moteris.

Susisiekta buvo ir su R. Damijonaičiu, tačiau jis, visai kaip ir Rūta, plačiai kalbėti apie savo vykusius konfliktus su žmona nepanoro.

„Tai privatus ir delikatus klausimas, todėl aš nelabai norėčiau apie tai kalbėti. Nieko jums negaliu patvirtinti ir sakau, kad tai, kas vyksta arba nevyksta tarp manęs ir žmonos, yra mūsų privatus, asmeninis gyvenimas, todėl nieko jums netvirtinu“, – kartojo verslininkas.

Dar prieš išaiškėjant poros konfliktams, socialiniuose tinkluose vyras mįslingai prabilo moterų ir vyrų santykių tema. Tuomet Rolandas neslėpė apmaudo, kad dažnu atveju dėl konfliktų poroje lieka kalti tik vyrai.

„Tik moterys yra aukos, vargšės, o vyrai – „tvorų“ gadintojai, moterų išnaudotojai. Jei jūs, moterys, tiek nevestumėte iš kantrybės, kartais net specialiai provokuodamos, o daugiau palaikytumėte mus – savo vyrus, kurie stengiasi, dirba, išlaiko šeimą, padeda su vaikais, dirba sunkius buities darbus, mažai miega, o kitą rytą – vėl viskas iš pradžių, pas kitas neina, negeria, nelošia, neskriaudžia jūsų, tai mažiau būtų nesąmonių, pykčių ir skyrybų šiais laikais“, – viešai pasiekiamame įraše skelbė jis.

Primename, kad R. Damijonaitis ir R. Ščiogoliovaitė susituokė 2013 metų birželį Kaune. Tai jau antroji santuoka žinomai atlikėjai. Pirmasis dainininkės vyras buvo oreivis Vytautas Samarinas.

R. Ščiogolevaitė augina penkias atžalas, jauniausios iš jų, susilaukė praėjusių metų gruodį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (280)