Žaidimo „Delfi žiūri – televizorių laimi“ vedėjai Sandra Šalčė ir Arnas Skardžius jau visą praėjusią savaitė „Delfi TV“ žiūrovus kvietė siųsti savo televizorių nuotraukas ir dalyvauti žaidime.

„Žaidimo taisyklės labai paprastos: žiūrovas turi dalintis nuotrauka, kurioje matosi jo televizorius su įjungta Delfi TV laida, visi kiti nuotraukos komponentai – pats žiūrovas, katinas, pomidorų krepšys, gėlės ir kita – yra laukiami ir parodys „Delfi TV“ žiūrovų kūrybiškumą, bet tikrai nėra būtini nuotraukos elementai, svarbiausia parodyti, kad Jūs žiūrite „Delfi TV“, – sako laidos vedėja Sandra.

Arnas akcentuoja, kad: „Nuotraukomis reikia dalintis specialiai šiam žaidimui sukurtoje platformoje www.100tv.lt arba informacijos apie žaidimą galite ieškoti pagrindiniame portalo Delfi puslapyje. 20.20 val. stebėkite „burtų“ traukimą per Delfi TV“ ir sužinosite, ar laimėtojas ne Jūs.“

Jeigu savo televizoriuose dar neradote „Delfi TV“, pabandykite peržiūrėti visų rodomų kanalų sąrašą – gali būti, kad jo paprasčiausiai dar neradote tarp kitų gausos. Jeigu nerandate, atnaujinkite kanalų paiešką. Vis tik, jei nepadės ir šie būdai – kreipkitės į savo televizijos tiekėją.

„Delfi TV“ – nemokamas televizijos kanalas pasiekiamas visiems Lietuvos gyventojams.