Kaip teigia laidos kūrėjai, ši laida bandys įkvėpti žmones dažniau priimti spontaniškus sprendimus, sakyti „taip", vietoj „ne" ar „nežinau" bei išeiti iš komforto zonos.

„Šitą idėją su Audriumi labai ilgai šlifavome, kol galiausiai viskas išsivystė iki nuotaikingo ir pozityvaus koncepto. Jeigu trumpai drūtai – kiekvieną kartą Audrių Bružą įtrauksime į naujas, iššūkių pilnas, nekasdieniškas situacijas, kuriose savo vaidmenį turės ir tiesiog praeiviai gatvėje ar laiku ir vietoje atsidūrę nepažįstamieji", – pasakoja laidos prodiuseris bei idėjos autorius Mantas Bertulis.

Pirmosios serijos veiksmas vyksta Kauno širdyje – Rotušės aikštėje. Čia eilinių praeivių klausėme, kaip dažnai jie ištaria žodį „Taip" ir ar sutiktų spontaniškai apsikirpti pas profesionalų kirpėją, tačiau nematydami veidrodžio.

„Tai laida, kuri yra kupina improvizacijos, laisvės atsiskleisti tiek man pačiam, kaip aktoriui, tiek patiems žiūrovams. Čia taip pat yra pilna azarto, polėkio, žaismės, nuotykių, netikėtimų – tai pati tikriausia gyvybė. Gera ir smagu yra žaisti. Kaip yra pasakęs Bernardas Šo: „Mes nenustojame žaisti, kai pasenstame, bet pasenstame, kai nustojame žaisti.". Gera yra žaisti ir mesti save į visiškai netikėtas situacijas, iš kurių pats nežinau kaip išsikapanoti. Fiziškai tai nėra nieko pavojingo, tačiau pačiam norisi mesti save į pačius didžiausius kontrastus", – teigia laidos vedėjas A.Bružas.

Planuojama, kad laida bus transliuojama kas dvi savaites „Kitokių pasikalbėjimų" YouTube kanale bei portale DELFI.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją