Moteris prisipažįsta, kad tapti serialo režisiere buvo šokiruojantis. Ji manė nespėsianti visko: kurti filmų, dalyvauti festivaliuose bei dirbti prie populiaraus serialo tęsinio.

Inesa teigia, režisuoti serialą ir filmą – visai kas kita, nes serialui per dieną reikia nufilmuoti labai daug scenų.

„Tačiau serialas savo kokybe nenusileidžia pačiam filmui. Juk seriale „Pavogta laimė 2“ filmuojasi profesionali lietuvių aktorių trupė. Džiaugiuosi, kad aktoriai ryžtasi patys šokti iš antro namo aukšto, nebijo į rankas paimti tikro šautuvo, vaidinti pavojingose scenose. Net ir mažosios serialo aktorės prilygsta profesionalėms aktorėms, joms sugeba verkti, nereikia naudoti jokių kitų priemonių ašaroms. Aktoriai mielai priima savo naująjį amplua. Mes iš gero žmogaus padarome blogiuką, iš humoristės - rimtą moterį. Norime serialo žiūrovams atskleisti dar nematytus aktorių veidus“, - LNK pranešime spaudai pasakoja Inesa.

„Serialas bus man - išbandymas. Juk reikia man ne tik kurti, bet ir suburti aktorių komandą aikštelėje. Bet, prisipažinsiu, darbas seriale man teikia džiaugsmą, o kiekvienas filmavimas – šventė“, - šypsosi serialo režisierė.

Anot žinomos kino režisierės, ji nebijo sulaukti nepalankių nuomonių iš savo draugų ir pažįstamų, kad ryžosi kurti televizijoje.

„Niekada neklausau, ką kiti kalba. Niekada neskirčiau į žanrus: filmas yra geras, o serialas – blogas žanras. Galiu pasakyti - nėra blogo žanro, yra tik blogas kūrėjas. Manau, geras lietuviškas serialas - galimybė išvysti lietuvišką kiną mažesnio Lietuvos miestelio ar kaimo gyventojams. Serialais prisijaukinti Lietuvos žiūrovą, tuomet padidės susidomėjimu lietuvišku kinu“, - kalba moteris.

Beje, Inesai dirbti seriale padeda vyras, talentingas aktorius ir režisierius Ramūnas Abukevičius. Iš pradžių režisuoti serialo buvo pakviesta Inesa, o ji savo ruožtu būti antruoju serialo režisieriumi pakvietę savo vyrą.

Serialas „Pavogta laimė2“ sugrįžta jau greitai per LNK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją