„Kai mane gatvėje pradėjo atpažinti ir vaikai, aš supratau, kad tai jau yra arba visa ko pabaiga, arba pradžia. Stengiuosi vaidinti nuoširdžiai ir taip, kaip turėtų elgtis mano vaidinamas personažas. Juk mes gyvenime nekalbame taip sausai, kaip parašyta scenarijuj, stengiamės pajuokauti, vienas kitą pralinksminti. Todėl ir vaidindamas aš improvizuoju taip, kaip man atrodo geriausia, o jei žiūrovai mane renka į populiariausiųjų sąrašus, vadinasi, viską darau tinkamai“, – džiaugiasi žiūrovų mylimas aktorius ir režisierius A. Večerskis.

„Lietuviai yra gan kuklūs, dažniausiai išgirstu už nugaros šnabždantis – „Žiūrėk, Elena“. Tik vaikai būna drąsesni, paprašo su jais nusifotografuoti, esu nuo gerbėjų netikėtai gavusi gėlių“, – pasakoja ne tik Elenos vaidmenį, bet ir daug kitų populiarių herojų lietuviškuose serialuose vaidinanti šiaulietė A. Grudytė.

Dž. Siaurusaitis sako, kad jį dažniausiai gatvėje gerbėjai šaukia Kostios vardu. „Klausia, kur Galiną padėjau, prašo suremontuoti mašiną“, – pasakoja juokdamasis Konstantino vaidmeniu TV3 seriale „Moterys meluoja geriau“ išgarsėjęs aktorius. Tai aš jiems sakau: „Galiu pataisyti mašiną, tik nežinau, ar ji važiuos. Iki šiol taip ir nežinau nieko apie automechaniką, tiesa, žinau, kad yra „babina“, kardanas, bet kur jie ir kokį vaidmenį automobilyje atlieka – neįsivaizduoju. Tiesa, per serialo sezonus patobulėjau. Matyt, scenaristai vis labiau pasidomi automechanika.“

M. Mačiulis tikina: „Žmonės dažnai mūsų vaidinamus herojus tapatina su mumis. Esu vienam seriale vaidinęs tokį bjaurų tipelį, žurnalistą, tai, pamenu, viena moteriškė gatvėj sustabdžiusi auklėjo, kad nevalia skriausti merginų ir kad turėčiau pasitaisyti.“ Beje, aktoriaus personažui Zylei TV3 seriale „Pasmerkti“ teko net prisikelti.

Televizijos serialų mylimiausieji ir jų atviri interviu – jau šį, antradienio, vakarą 20.00 val. laidoje „Žvaigždžių dešimtukas“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)