„Vienam gale kablys“ jau daugelį metų draugavo su šiais gerąja prasme išprotėjusiais žmonėmis BTV kanale, ir kasmet jų vis daugėja. Nenuilstantis laidos vedėjas Paulius Korsakas vis „malasi“ su savo meškerėmis po gražiausias ir žuvingiausias mūsų šalies ir pasaulio vietas ir džiugina žiūrovus netikėtais reportažais, patarimais ir, žinoma, pramoginės žūklės naujienomis.

Paulius Lietuvoje laikomas bene daugiausiai apie žvejybą išmanančiu žmogumi.

„Žvejojau gal dvidešimtyje pasaulio šalių, rodėme laidas iš pačių įvairiausių pasaulio kampelių – nuo saulėtosios Kubos iki Rusijos šiaurės, sutikau begalę įvairiausių žmonių, ir mano širdis džiaugiasi, kad visame pasaulyje mus vienija viena bendra žvejų kalba, kuriai žodžiai nereikalingi. Pamatei žmogų prie vandens su meškere, nusišypsojai, pakėlei ranką ir mostelėjai... Jis visada nusišypsos ir mostelės tau“, – pranešime spaudai pasakoja „Vienam gale kablys“ vedėjas Paulius Korsakas.

Žvejyba – tai pomėgis, kurio masiškumui Lietuvoje prilygti galėtų nebent krepšinis. Laida apie šią azartišką pramogą yra ir puikus poilsis, ir bendravimas su gamta. „Vienam gale kablys“ pateikiami naujausi patarimai ir žūklės būdai, didžiausios pagautos ir paleistos žuvys bei įdomūs ir žinomi žmonės su meškerėmis rankose. Kai pasaulis vis labiau užverčiamas technologijomis ir dirbtiniais produktais, laida „Vienam gale kablys“ kviečia rasti laiko pabėgti į gamtą, parymoti su meškere ežero pakrantėje, o kas tokios galimybės neturi – žiūrėti visus žvejų nuotykius per TV6 televiziją.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją