Nusikaltimus slėpė prisidengdamas įkvepiančia istorija

Jaredas Fogle'as beveik dešimtmetį buvo vienu žinomiausių „Subway“ greito maisto restoranų tinklo veidų. Kaip tinklo atstovas spaudai, nuo 2000-ųjų jis bendravo ne tik su žiniasklaida, bet ir tūkstančiais nepilnamečių vaikų iš viso pasaulio, rašoma pranešime spaudai.

„Keliaudamas ir reklamuodamas „Subway“ sumuštinius, jis pasakodavo vaikams mokyklose savo istoriją, kaip iš liguistai nutukusio paauglio jis tapo tuo, kuo yra šiandien. Nors daugeliui mažamečių Jaredo kalbos suteikė vilties ir įkvėpė pokyčiams, „herojaus“ istorijoje pilna tamsių dėmių“, – pažymi Jason Sarlanis, „Investigation Discovery“ nusikaltimų ir tiriamojo turinio prezidentas.

Trijų dalių dokumentiniame seriale svarbiausias įžvalgas apie slaptą herojumi laikyto vyro gyvenimo pusę pateikia vietos žurnalistė Rochelle Herman. Būdama vieniša dviejų vaikų motina, ji savanoriškai įsitraukė į Federalinio tyrimų biuro (FTB) tyrimą ir padėjo profesionalams atskleisti nerimą keliančių J. Fogle'o prisipažinimų įrašus.

Serialo autoriai dėkingi ir kitoms savo išgyvenimais išdrįsusioms pasidalinti moterims, tarp kurių – ir J. Fogle'o labdaros fondo vadovo Russell Taylor podukros Hannah ir Christian.

Dokumentiniuose kadruose pateikiami emocingi interviu leidžia žiūrovams suprasti tikrąjį vyro nusikaltimų mastą: po kelerius metus trukusio tyrimo, 2015 m. J. Fogle pripažino savo kaltę dėl vaikų pornografijos ir neteisėtų santykių su nepilnamečiais.

Visas tris dokumentinio serialo „Jared iš „Subway“: sugauti monstrą“ serijas jau dabar galima peržiūrėti „discovery+“ platformoje. Ji Lietuvoje yra pasiekiama per „Go3“ televiziją, „Telia Play“ bei „MEGOGO“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją