Prieš 5 metus žinia, jog Arvydas skiriasi, ne vieną pribloškė, tačiau pats magas tuomet nieko nekomentavo ir nuo visuomenės bei žiniasklaidos atsitvėrė tylos siena. Daugelis artimų žmonių svarstė, kur dingo meilė, buvusi šeimoje dešimtmetį.

LNK laidoje jis prisipažino ir apie išgyventą sunkų laiką, kai net vienerius metus sirgo depresija bei pagalbos ieškojo psichologo kabinete. Prieš televizijos kameras žinomas vyras prisipažino, kad išgyvenant šį laikotarpį buvo ir ašarų. Apie tai užsiminė ir jo sesuo. Ji pastebėjo, kad A. Gaičiūnui buvo sunku dirbti, nors išeidamas į sceną apsimesdavo, kad viskas yra gerai.

Vyras šiandien išgyvena tik dėl to, kad jo sūnus nebendrauja su mama, o jų atšalę santykiai, atrodo, niekada nebetaps įprasti šeimoms. Arvydas jaunesnysis pats pasirinko gyventi su tėčiu ir sako, kad šiandien jaučiasi itin laimingas. Vaikinas mokosi ir kuria populiarų vaizdo tinklaraštį. Tačiau su buvusia žmona Arvydas vis dar atsitiktini susitinka gatvėje, nes ir po skyrybų abu liko gyventi Druskininkuose.

„Porą kartų mieste ir parduotuvėje mačiau. Miestas nedidelis. Negaliu sakyti, kad neprižiūrėtų sūnaus ir pan. Tik po to kai išsiskyrėme, taip įvyko, kad ir jis, ir aš nenoriu bendrauti. Žinome, girdėjome nuomonių, kad vaikas, kai be mamos auga, kažkoks invalidas išaugas. Nematau, kad jam kažkas ne taip, kad auga be mamos.

Pradžioje man atrodė, kad tai yra tragedija, nes aš mačiau vaiko akis ir kiek ten buvo skausmo ir išgyvenimų. Tai buvo labai sudėtinga. Tas ryšys nutrūko ir atsirado duobė tarp jų. Taip nutiko, kad vaikas ir mama nebendrauja tarpusavyje“, – apie žmonių komentarus ir kuriamu mitus kalbėjo laidos herojus.

Tačiau šįkart paklaustas apie tikrąją skyrybų priežastį jis taip pat buvo atviras. Anot mago, labiausiai jis negalėjo pakęsti melo ir paslapčių, kurių buvo jo šeimoje. „Aš atviras žmogus ir negalėjau pakęsti, kai kitas žmogus meluoja. Kaip galima gyventi su žmogumi ir kažką už nugaros daryti. Nepriimu to“, – pasakojo jis ir pridūrė, kad likti draugais su buvusia mylimąja taip pat nepavyko.

Daugiausiai laiko magas skiria atviriems pokalbiams su sūnumi ir džiaugiasi, kad šis jam net apie simpatijas ir asmeninius reikalus papasakoja. Su tėčiu Arvydas jaunesnysis mielai dalijasi ir visais savo išgyvenimais. Tačiau pats vyras širdies draugės kol kas neieško ir sako, kad dabar yra vienišas. Be sūnaus nemažai laiko jis skiria ir darbui bei su seserimi ir iliuzioniste Diana Dirme dabar ruošiasi itin pavojingam triukui „Palaidoti karste“. Jis ketina panirti į letargo miegą ir taip karste išgulėti savaitę.

„Kol kas pats ilgiausias laikas buvo para, o tikslas – išgulėti savaitę. Haris Gudinis jau bandė atlikti šį sudėtingą eksperimentą uždarytame karste, bet atšaukė. Karste apima jausmas, kurio tikrai nesinori patirti“, – apie itin pavojingą savo išbandymą kalbėjo žinomas vyras.

Jau ne kartą visų kraują stingdęs brolio ir sesers duetas tikina, kad žiūrovams parengė ne vieną įspūdingą pasirodymą, o apie meilę Arvydas kol kas nekalba.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (141)