„Ilgą laiką buvau pasinėrusi į kaip diena, taip naujiena santykius. Draugavau su turtuoliu meksikiečiu. Tai, ką žmonės paprastai mato serialuose, buvo mano ketverių metų realybė. Gyvenau tarp dviejų žemynų. Kelionės privačiais lėktuvais, asmeniniai vairuotojai, vakarienės restoranuose bei prabangūs pirkiniai tapo neatsiejama mano gyvenimo dalimi“, – pasakoja 28 m., Goda Stasiulaitytė.

„Mano sekėjai mato daug, pradedant pusryčiais lėkštėje, baigiant grožio procedūromis, kurios kartais šokiruoja. Nevengiu pasakyti kartais kategoriškos nuomonės ir žmones tai veža, vien medus ausims greitai atsibostų. Kuo daugiau realybės, tuo daugiau sekėjų. Nuotraukos yra vienintelis dalykas, kurį stengiuosi pateikti patraukliai. Tai niekada negalioja mano mintims ir pasisakymams“, – pasakojo realybės šou „Sala“ dalyvė. Tokio paties principo, rėžti tiesą į akis, Goda laikėsi ir bendraudama su projekto dalyviais, tuo sukeldama nemažai intrigų ir apkalbų. „Jeigu nebūtų gyvatyno, būtų nuobodu gyventi šioje viloje“, – net nebando slėpti Goda.

Kaip rašoma pranešime spaudau, apie neseniai nutrūkusius santykius su turtuoliu meksikiečiu, Instagramo gražuolė per daug neatvirauja. ,,Jis buvo susipažinęs su mano šeima ir draugais, planavome ateitį bei santuoką, tačiau aplinkybės šių metų pradžioje galutinai padėjo tašką mūsų santykiuose. Trūko meilės, santykiai per atstumą padarė savo, nenorėjau keltis į Meksiką ir išsižadėti savęs. Gyvenimas ten kitoks, pradėjau vis stipriau jausti kultūrų ir mūsų asmeninius skirtumus“ – pasakoja „Salos“ dalyvė.

„Kas man yra nenormalu? Kai vyras užtrunka daugiau laiko prie veidrodžio nei aš, kai be perstojo keliasi selfius... Noriu paprasto, vyriško vyro, truputį gražesnio už beždžionę“, – juokiasi Goda ir tikina, kad idėja sudalyvauti „Saloje“ kilo spontaniškai. „Visa tai skambėjo kaip naujas nuotykis. Manęs niekada netenkino monotonija, todėl „Saloje“ mėgavausi kiekviena akimirka. Neturėjau nei grimo, nei kaukių. Nieko nesigailiu. Žiūrovai pamatys mane kitokią nei įpratę matyti socialiniuose tinkluose, nes buvo daug situacijų, kuriose ir pati save nustebinau.“

Kartu su Goda realybės šou dalyvauja dar penkios merginos – lietuviškąja Kim Kardashian vadinama emigrantė Justina Globienė, modelis Vaida Tautavičiūtė, papuošalų ir drabužių kūrėja Reda Matuliauskaitė, grožio specialistė Paulina Galkontaitė ir jauniausia šou dalyvė, įspūdingų formų neslepianti gražuolė Miglė Pečkytė.

„Salos“ premjera įvyks pirmadienį 20.30 val. per LNK ir lnk.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)