„Manau, kad man tai yra sveika ir reikia pailsėti šiek tiek nuo vyro, nuo vyriškų intrigų, kurios tikrai egzistuoja ir netgi dažniau, ir jos yra stipresnės negu moteriškos intrigos“, – šį trečiadienio vakarą 19 val. 30 min. laidoje KK2 per LNK kalbės S. Starkutė.

Kaip rašoma LNK pranešime spaudai, Simona pasakojo, kad vyrų, kurie norėtų pavergti jos širdį, ji visuomet turinti, tačiau nori surasti tą vienintelį svajonių vyrą.

„Jeigu norėčiau turėti vyrą ir santykius, galėčiau paskambinti ne vienam ir pasakyti, kad noriu santykių su tavimi. Bet ar tie santykiai bus tokie, kokių aš noriu? Tai yra labai didelis klaustukas“, – sakė S. Starkutė.

„Būčiau laiminga, jeigu man Dievas atsiųstų nuostabų žmogų, mano sielos draugą, su kuriuo mes būtume pirmiausia geri draugai, patys geriausi draugai ir partneriai... Tai nutinka labai retais atvejais. Esu susitaikiusi su tuo, kad galbūt man taip ir nenutiks, bet gyvenimas tuo kažkaip neapsiriboja“, – kalbėjo S. Starkutė.

Simona šiuo metu kuria savo laisvalaikio aprangos drabužių liniją ir šiai veiklai atiduoda visą savo laiką: „Mano diena kartais prasideda 6 valandą ryte ir kartais pasibaigia po vidurnakčio. Nes tai nėra mano darbas nuo 9 iki 17 valandos, dirbu sau“.

Moteris pasakojo, kad jos kuriamų drabužių kaina siekia ir 400 eurų, bei atskleidė, kad jos kurtą laisvalaikio kostiumą dėvi ir atlikėjas Sel‘as, tačiau jam buvo atliktas individualus užsakymas.

„Egidijaus Dragūno kostiumas kainavo žymiai daugiau. Tai buvo individualus užsakymas – kapišonas ir rankovės buvo atskirai puošiamos. Jis buvo tas žmogus, kuris pastebėjo mano laisvalaikio aprangą, ir turbūt jis yra daugiausia užsisakęs jų iš visų“, – kalbėjo S. Starkutė.

Tačiau Simona sakė, kad iš šios veiklos ji dar negali laisvai pragyventi: „Aš vis dar gyvenu iš savo santaupų. Ačiū Dievui, kad mano modelio karjera buvo itin sėkminga. Man neužtektų to, ką aš uždirbu iš laisvalaikio aprangos“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)