Nors Monika su buvusiu vyru Andriumi Šedžiumi išsiskyrė dar praėjusiais metais, šiemet vyro iniciatyva skyrybų byla buvo atnaujinta. Andrius bandė apskųsti teismo nutartį, nes norėjo, kad sūnaus Gabrieliaus globa būtų priskirta ne Monikai, o jam, tačiau – nieko nepešė.

Taigi tik prieš tris mėnesius Monika galėjo atsipūsti, kad jau nebeteks minti teismų slenksčio. Tačiau šiandien situacija – ir vėl komplikuota. Monika tikina, kad Andrius nemoka visos teismo paskirtos alimentų sumos, todėl jai gali tekti ir vėl kreiptis į institucijas.

„Andrius padeda išlaikyti sūnų tiek pat, kiek padėjo prieš teismus. Bet tiek, kiek yra priteista, nemoka. Aš labai ir nespaudžiu, bet pareigos yra pareigos. Tad, bus matyt, kaip bus toliau“, – šį sekmadienį Delfi TV gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ pasakos Monika.

Prieš pusmetį Andrius piktinosi, kad jam reikia mokėti 1 tūkst. eurų alimentų, tačiau Monika sako, kad ši suma buvo išgalvota – daugiau nei 200 eurų per mėnesį ketverių sūnui Andrius niekada nemokėjo.

„Aš nemėgstu daug šnekėti apie pinigus, bet tai jau yra principo reikalas“, – sako pašnekovė.

Neseniai žiniasklaidoje buvo teigiama, kad Monika ir Andrius puikiai sutaria. Vis tik, moteris šiandien tikina, kad žurnalistai ne visai tinkamai ją suprato. O ir ji pati nenorėjo atvirauti, kad santykiai su buvusiu vyru toli gražu ne draugiški, o tik formalūs. O visa tai – tik dėl sūnaus.

Andrius ir Monika išsiskyrė po beveik dešimties bendro gyvenimo metų. Prieš metus prasidėjus Šedžių skyrybų procesui, paaiškėjo daug poros bendro gyvenimo detalių – žiniasklaidoje sklido žinia, kad Andrius žmoną išvarė iš namų. Šiandien Monika nė nebando slėpti, kad Andrius iš tiesų buvo sukrovęs jos daiktus. Dar daugiau moters gyvenimo detalių gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ šį sekmadienį 17 val. per Delfi TV.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (235)