„Specialų kombinezoną,- šypsodamasis patikslina ilgametis D. Montvydo stilistas Marius Stanevičius, papasakodamas apie idėją tokiam įvaizdžiui. - Tai buvo specialiai jam sukurtas drabužis, būtent laidos pradžiai, sezono startui. Prie jo priderinti ir akiniai. Kombinezonas sulaukė daug komplimentų. Profesionali siuvėja įgyvendino mano dizaino sprendimą, o Donatas dar labiau atskleidė pačią aprangos idėją. Drąsu ir modernu.“

Stilistas užtikrintai tvirtina, jog nei vienas Donato įvaizdis nėra atsitiktinis ar kurtas atmestinai, viskas apgalvota iki smulkmenų, o neįprasti drabužiai, dažniausiai atrodo neįprasti tik konservatyviam tautiečiui, juk Dontas Montvydas - ryški ir išskirtinė asmenybė, reikalaujanti ir išskirtinio stiliaus.

„Donato stilius – modernus, šiuolaikiškas, neretai drąsus ar keliantis diskusijų. Atpažįstamas, turinti identitetą ir kartu išskirtinumą, vakarietiškas“, - atlikėjo stilių apibūdina Marius Stanevičius, patvirtindamas tai, jog atlikėjo apranga išties neretai tampa aptarinėjama daug labiau nei pats pasirodymas.

Ką reiškia kurti stilių vienai didžiausių šalies scenos žvaigždžių, M. Stanevičius tikrai žino: „Didelę atsakomybę, neskaitant to, kad mato tūkstančiai žmonių, jis – mokytojas, lyderis, tad ne tik jo darbai ir kalbos, ką komentuoja ar dalina patarimus mokiniams ar kitiems atrankos dalyviams, turi didelę ir svarią didaktinę prasmę, bet ir jo išvaizda ir šiuo atveju įvaizdis.

Jis – pavyzdys kitiems, besimokantiems, kylantiems karjeros laiptais projekte. Tad pats įvaizdis formuojamas žingsniu į priekį su mada ir Donato įvaizdžiu.“

Kokiu stiliumi žiūrovus nustebins tiesioginėse finalinėse laidose, stilistas išduoti neskuba, tačiau patikina, jog žiūrovas liks apstulbęs, pasak jo, nėra tokio drabužio, kuriuo kategoriškai nepavyktų aprengti D. Montvydo. „Šiame pasaulyje, rodos, nėra nieko neįmanomo“,- šypsosi stilistas, kviesdamas pačius skaitytojus nuspręsti, ar pirmasis Donato įvaizdis buvo sėkmingas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (197)