Jau mėnesį jėgas ant parketo bandantis LNK projektas “Kviečiu šokti” šeštadienio vakarą virto spalvinga kelione aplink pasaulį. Irena Starošaitė tapo gundančia amerikiete, Radvilas Bubelis kūrė aistringo gruzino įvaizdį, Erika Vitulskienė Andriaus Butkaus kraują kaitino virsdama ugninga ispane.

Tiesioginėje transliacijoje netrūko netikėtumų. Aktorius Darius Petkevičius po pasirodymo nepabūgo griežtosios Ievos Šimukauskienės – demonstruodamas savo stiprumą, be jokių komentarų pakėlė ją nuo komisijos stalo ir nusinešė į scenos vidurį.

Vadimui Šuško sveikstant po sudėtingos operacijos, su Baiba ant parketo stojo šokėjas Povilas Lašas.

Užkulisiuose vilties šokio laukė ir jaudulį tramdė Mia ir praėjusią savaitę iš „Kviečiu šokti“ pasitraukęs verslininkas Romualdas Kumpys. Laimė sugrįžti į projektą nusišypsojo Miai.

Itin jautrus Daivos Tamošiūnaitės – Budrės ir Tomo Slausgalvio pasirodymas pelnė aukščiausius komisijos, sunkiai tramdžiusios ašaras, vertinimus.

Bene daugiausiai publikos ovacijų ir palankiausių komisijos vertinimų sulaukė įspūdingas japonais tapusių Karolinos Liukaitytės ir Dainiaus Dimšos pasirodymas.

„Karolinai reikia ne tik orus pranešinėti, bet pasukti kita linkme. Ji būtų nuostabi šokėja“, - po pasirodymo kalbėjo naujas „Kviečiu šokti“ komisijos narys Andrius Kandelis. Lyderių pozicija komisijos lentelėje pora pasidalijo su Daiva Tamošiūnaite – Budre ir Tomu Slausgalviu, Irena Starošaite ir Andriumi Grebliku bei Irūna Puzaraite ir Rimvydu Černajumi.

Brazilu tapusio Radvilo pasirodymas pralinksmino ne tik salės žiūrovus, bet ir projekto komisiją. „Radvilai, ačiū jums už geros nuotaikos dozę“, - tramdydama juoką kalbėjo Ieva Šimukauskienė. Priešingai nei praėjusiose laidose, pora sulaukė palankių komisijos vertinimų.

Kol poros sukosi ant parketo, užkulisiuose vilties šokio laukė ir jaudulį tramdė Mia ir praėjusią savaitę iš projekto pasitraukęs verslininkas Romualdas Kumpys. Komisijos sprendimu laimė sugrįžti į projektą nusišypsojo Miai ir Andriui Uksui.

Bene didžiausia vakaro staigmena tapo nauja „Kviečiu šokti“ pora – dainininkė Eglė Jakštytė ir Vitalijus Kolbasnik.

Vieni į projektą ateina, kiti išeina. Balsavimo lentelėje šį kartą paskutinėje vietoje atsidūrė ir „Kviečiu šokti“ paliko virtuvės šefo Ruslano Bolgovo ir Rolandos Maniuškaitės pora.

„Kviečiu šokti“ turnyrinė lentelė:
1. Irena Starošaitė ir Andrius Greblikas
2. Irūna Puzaraitė ir Rimvydas Černajus
3. Erika Vitulskienė ir Andrius Butkus
4. Ineta Puzaraitė ir Ovidijus Andriekus
5. Daiva Tamošiūnaitė – Budrė ir Tomas Slausgalvis
6. Jonas Stankevičius ir Liveta Paugaitė
7. Karolina Liukaitytė ir Dainius Dimša
8. Radvilas Bubelis ir Ieva Žilienė
9. Darius Petkevičius ir Ingrida Mikštienė
10. Donatas Bakėjus ir Ernesta Balčiūnaitė
11. Baiba Skurstene ir Povilas Lašas
12. Eimutis Kvoščiauskas ir Nerilė Senulytė
13. Ruslanas Bolgovas ir Rolanda Maniuškaitė

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją