Likus vos valandai iki vidurnakčio paaiškėjo ir didžiausia šio vakaro intriga. Žiūrovų sprendimu, „Žvaigždžių duetų“ nugalėtojų titulą pelnė viso projekto metu lyderių pozicijas išlaikę Laisva ir Radži!
Nugalėtojams atiteko net 4 tūkst. eurų prizas.

Antroji vieta atiteko S. Tinai ir T. Rimgailai. Jiedu pasidalins 2 tūkst. eurų.

Trečiosios vietos laimėtojai – K. Zvonkuvienė ir Š. Kirdeikis. Jiems atiteko 1 tūkst. eurų vertės piniginis prizas.

Dar laidos pradžioje I. Jankauskaitė užsiminė, jog didžiausia šio vakaro intriga – ne tai, kas laimės, o ar laimės Radži, ar, vis dėlto, nelaimės.

Dėl galimybės pelnyti auksinius „Žvaigždžių duetų“ mikrofonus bei 7000 eurų prizinį fondą šįvakar kovėsi Donata Gutauskienė-Laisva ir Radži, Tadas Rimgaila ir Samanta Tina, Katažina Zvonkuvienė ir Šarūnas Kirdeikis bei Beata Nicholson ir „Du Donatai“.

Po pirmųjų pasirodymų iš keturių porų teliko trys, kurie gavo dar vieną progą pakovoti dėl nugalėtojų titulo. Tarp laimingųjų, surinkusių daugiausiai žiūrovų palaikymo, atsidūrė S. Tina ir T. Rimgaila, Laisva bei Radžis ir K. Zvonkuvienė su Š. Kirdeikiu.

Pirmieji šįvakar pasirodė projekto lyderiais laikomi Laisva ir Radži. Komisijai nuo pat pirmųjų dienų kliuvo viskas, ką darė ši pora – tai Radži neleidžia atsiskleisti scenos partnerės gabumams, tai neįtiko jų apranga.

„Tas kelias ne rožėmis klotas buvo, bet atvedė mus iki finalo“, – vaizdo siužete sakė Radži ir padėkojo savo partnerei už jos indėlį. Susigraudinusi Laisva netruko juokais paklausti, ar projektui pasibaigus Radži paskambins pasidomėti, kaip jai sekasi.

„Paskambinsiu, jeigu sąskaitos užteks“, – juokavo Radžis.

Antrieji finalinėje laidoje pasirodė T. Rimgaila ir S. Tina. Jiems talkino choras „Ave Vita“. Gerbėjus pora bandė papirkti jausminga daina „Bunda jau Baltija“ ir Baltijos kelio akcijos vaizdais.

Tretieji ant scenos lipo B. Nicholson ir jos kompanionai Donatai. Tiesa, vaizdo siužete Beata patikino, jog ji čia – tikrai ne dėl pergalės. Į projektą ji atėjo pasilinksminti, o ir iki superfinalo nueiti nė nesitikėjo!

Ant scenos trijulė sudainavo jausmingą dainą „Sudie“. O taip pat – apsikabino ir atsisveikino taip, tarytum jų keliai netrukus iš tikrųjų išsiskirtų.

Paskutiniai pasirodė K. Zvonkuvienė ir Š. Kirdeikis, pateikę tikrą siurprizą. Ant scenos jie atliko Donato Montvydo dainą „Meilė akla“. Įdomu ir tai, kad Š. Kirdeikis žiūrovus nustebino staiga atlikęs salto.

Praėjusią savaitę vykusioje DELFI skaitytojų apklausoje būta nemažai netikėtumų. Nors projekto lyderiais laikomi Laisva ir Radžis, DELFI skaitytojai jiems pranašauja antrąją vietą.

Lyderiais, pagal apklausos rezultatos, yra laikomi T. Rimgaila ir S. Tina.

Trečioje vietoje - B.Nicholson ir „Du Donatai“, na, o projekte ne kartą sužibėjusiems K. Zvonkuvienei ir Š. Kirdeikiui tenka ketvirtoji pozicija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1046)