Po inirtingos kovos paaiškėjo rezultatai, o televizijos laidų vedėjai Indrei ir jos šokių partneriui Rolandui teko atsisveikinti su šou. Po netikėto sprendimo laidos vedėjams Gabrielei Martirosian ir Vytautui Rumšui jaunesniajam pasiteiravus teisėjų, kodėl taip galėjo nutikti, jie pripažino, jog ir patys nesitikėjo tokios balsavimo baigties.

Kadangi praėjusį savaitgalį projektą paliko aktorius Tadas Gryn ir jo šokių partnerė Ala Karpenko, be šios temos neapsieita ir šiandien. „Nesulaukiau išorinių klausimų, bet sulaukiau vidinių klausimų, ką kaip teisėjas galėčiau padaryti, kad taip nebeįvyktų", – sakė J. Kučinskas.

Šį vakarą poros savo pasirodymuose turėjo įsikūnyti į Helovino personažus, todėl netruko nei išskirtinių kostiumų, nei gąsdinančių detalių.

Pasirodžiusios poros:

1. Austėja Lukaitė ir Edvinas Belousovas

Ši dramatiškus pasirodymus pamėgusi pora Helovino nuotaikomis alsuojančiam šeštadieniui pasirinko Adamsų šeimynėlės personažus Trečiadienę ir Pūgžlį. Pora sulaukė komplimentų už skoningą šokį. Anot teisėjų, sunku ir pastebėti, jog aktorė Austėja iš tiesų nėra profesionali šokėja. Šiai porai teisėjai skyrė 22 balus.

2. Simas Kučas ir Melisa Valinovič

Numirėliu ir ragana tapę Simas ir Melisa po dramatiškos savaitės buvo pagirti už užsispyrimą. Tai, kad S. Kučas tobulėja, pripažino ir J. Kučinskas, tačiau kartu profesionalus šokėjas pripažino, jog to nepakanka. Tačiau galiausiai teisėjai ir vėl buvo negailestingi. Jiedu iš komisijos narių gavo 13 balų.

3. Indrė Stonkuvienė ir Rolandas Beržinis

I. Stonkuvienė sakė, kad šį vakarą norėjo žiūrovams perduoti žinutę apie kaukes gyvenime, kurias, tam tikromis aplinkybėmis, užsideda dažnas. Pora sulaukė komplimentų už šį ryškų režisūrinį sprendimą, tačiau netruko pastabų dėl žingsnelių. Išsakę nuomones teisėjai jiems skyrė 20 balų.

4. Paulius Stravinskas ir Ainė Juzėnaitė

Ši pora pasirinko velnių personažus ir nors kaskart sulaukia nemažai komplimentų, šį vakarą netruko ir pastabų. L. Chatkevičiūtė Paulių subarė dėl pėdų, tačiau kartu užsiminė, jog jie tikrai sunkiai dirba ir sąžiningai sušoka visus šokius. Galiausiai jie surinko 21 balą.

5. Vaidotas Valiukevičius ir Leta Kripaitė

Pasadoblį sušokę atlikėjas V. Valiukevičius ir šokėja L. Kripaitė savo pasirodymu siekė parodyti gyvenimo cirką, kuriame bene visi nešioja kaukes. Cirko personažais tapusi pora sulaukė pastabų dėl neišbaigto šokio, nors teisėjai ir pastebėjo, kad pats pasirodymas buvo spalvingas ir įdomus. Šį vakarą teisėjai jiems skyrė 19 balų.

6. Paulius Šinkūnas ir Katerina Voropaj


Vampyro ir žmogaus pora nustebino puikiu šokiu. Teisėjai pastebėjo, kad P. Šinkūnas itin stengiasi šokti, bet kol kas dar yra kur tobulėti. Judviems komisijos nariai skyrė 23 balus.

7. Paula Valentaitė ir Gedvinas Meškauskas

Jauniausiai projekto porai atiteko ir siaubingai gero pasirodymo titulas. Teisėjai juos išgyrė už dramatišką idėjos išpildymą ir skyrė 23 balus.

8. Simona Nainė ir Ligitas Bernatavičius

Praėjusią savaitę geriausiai įvertinta pora šiam pasirodymui pasirinko nuotakos ir jaunikio įvaizdį, kurį jiems pasiūlė Simonos vyras Jonas Nainys. Tačiau pora sulaukė nemažai kritikos už įtampą ir kovingą šokį. Po visų nuomonių jiems skyrė 24 balus.

9. Ugnė Siparė ir Lukas Petkevičius

Iš televizijos ekranų ir filmo „Skambutis“ siaubą ant parketo perkėlusi viena šiurpiausių vakaro porų sulaukė ir teisėjų dėmesio. Jie vienbalsiai tikino, jog tai buvo puikus ir įspūdingas pasirodymas, nors trūko Vienos valsui būdingų judesių. Viso jie pelnė 22 teisėjų balus.

10. Mantas Tautvaišas ir Karolina Pukšto

Būtent Mantas ir Karolina įsikūnijo į Romeo ir Džiuljetos vaidmenį ir sulaukė gausybės pagyrimo. Stilistu dirbantis M. Tautvaišas buvo įvertintas už tikrą profesionalumą ant parketo. Jie surinko ir daugiausiai teisėjų balų – net 26.

Visų šokėjų pasirodymus vertino Lietuvos sportinių šokių federacijos viceprezidentas Virginijus Visockas, Europos profesionalų Lotynų Amerikos šokių triskart vicečempionas Justas Kučinskas ir profesionali Lietuvos sportinių šokių šokėja Lina Chatkevičiūtė.

DELFI primena, kad praėjusį šeštadienį socialiniuose tinkluose kilo arši diskusija dėl projektą turėjusios palikti poros. Laidos pabaigoje paaiškėjo, jog šįkart iš "Šok su žvaigžde" turi pasitraukti žinomas aktorius Tadas Gryn ir jo šokių partnerė Ala Karpenko.

Per naktį socialiniuose tinkluose užvirė tikra pasipiktinimo banga. Poros gerbėjai net sukūrė peticija, kuria siekiama juos grąžinti į projektą.

Kaip DELFI sakė pats Tadas Gryn, po šeštadienio vakaro jis jautėsi prastai. „Jaučiuosi blogai ir labai liūdna. Nemanau, kad su Ala turėjome iškristi. Peticiją mačiau ir man ją rodė. Man kyla tik vienas klausimas, tačiau čia turbūt yra lietuvių bruožas. O kur jūs visi buvote anksčiau. Man atrodo, kad patinkančias poras reikia palaikyti čia ir dabar, nes peticijos yra kelias į praeitį", – kalbėjo jis.

Pasiteiravus, ar gavęs pasiūlymą sugrįžti, Tadas sutiktų, žinomas aktorius sakė, jog kol kas dar anksti apie tai kalbėti. Jei gautų konkretų pasiūlymą, tuomet turėtų tai apsvarstyti kartu su savo šokių partnere A. Karpenko.

Kitas šio nesusipratimo aspektas yra tai, jog komentuojantys projektą internautai reikalauja, kad iš projekto vietoje Tado ir Alos pasitrauktų modelis ir teniso treneris Simas Kučas bei jo šokių partnerė Melisa Valinovič. Tą patį vakarą ši pora gavo prasčiausią teisėjų įvertinimą - 18 balų.

Pasak pačio S. Kučo, tai nėra kova tarp jo ir T. Gryn. Žinomas modelis nustebo, jog po laidos tapo supriešintas su Tadu. Tiesa, kartu jis sakė, kad ir pats nustebo, jog iškrito Tadas su Ala.

„Aš jaučiuosi gerai ir esu laimingas, kad išlikau projekte. Žinoma, gal nepavyko šokis tiek, kiek norėjosi. Padariau vieną klaidelę ir galbūt jaudulys nugalėjo. Šiam šokiui tikrai buvau pasiruošęs kaip niekad gerai. Tačiau paslydau dėl jaudulio. <...>

Dabar, žinoma, visi sukilę prieš mane, nes šoku blogai. Žinoma, kad šoku blogai, bet stengiuosi tobulėti ir nesu šokęs vaikystėje kaip kiti. Tiesiog iškėlęs galvą eisiu toliau ir kovosiu. Šokiai man patinka ir šis projektas yra geriausias mano gyvenime nutikęs dalykas", – užtikrintai kalbėjo S. Kučas.

Visą straipsnį galite perskaityti ČIA.

Praėjusios laidos nuotraukų galerija:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (350)