DELFI Jonatanas pasakojo, kad neigiamos žinutės bei komentarai pasiekia ne tik Miglę, tačiau tikino suvokiantis, kad tokia, matyt, ta populiarumo kaina. „Vos spėju trinti komentarus ir blokuoti žmones, visus puola... Pats vos laikausi, – prisipažino vaikinas. – Lietuvoje žmonės tokie netolerantiški...“

J. Kazlauskas kreipėsi į savo gerbėjus prašydamas nebesielgti taip šiurkščiai: „Noriu visiems padėkoti už Jūsų nuostabų palaikymą. Miglė yra puiki dainininkė ir aš džiaugiuosi, kad ji eina toliau. Prašau, nepykite ant jos. Žinau tą jausmą, kai tau sako sunkius žodžius, tai vienas iš tų dalykų, dėl kurių po „Sorry“ man buvo labai sunku atsitiesti (Jonatanas tiesioginio eterio metu pamiršo žodžius atlikdamas J. Bieberio dainą „Sorry“ – DELFI), tikri fanai taip nedaro! Prašau, neberašykite Miglei grasinančių žinučių“.

Jonatanas Kazlauskas, Martynas Starkus, Miglė Pivoriūnaitė

Jonatanas pažadėjo niekur nedingti ir toliau džiuginti savo gerbėjus: „Kursiu muziką Jums! Laukite mano dainų! Migle, pavaryk!“

Miglė po paskutinės „X Faktoriaus“ laidos sulaukia daugybės grasinimų ir kaltinimų. Internautų fantazija taip įsisiūbavo, jog pradėti kurti ir šmaikščiai kandūs paveikslėliai, žeminantys ar įžeidžiantys M. Pivoriūnaitę.

Internautų sukurtas piešinys

Pati mergina antradienio popietę taip pat kreipėsi į „X Faktoriaus“ žiūrovus prašydama atsitokėti: „Kiek pas jus neapykantos, žmonės! Kiek gi galima? Prie feisbuko sėdite, kirmijate ir rašote apie tai, kaip aš žlugdau jūsų gyvenimus, nes mat aš kalta, jog Jonatanas iškrito. Tai visoms keturiolikametėms linkiu nesukirmyti rašant tokius „gražius“ išsireiškimus“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (102)