Pikantiškos scenos ir meilės paieškos

Muzikinio formato pokalbių laidos metu Lietuvos atlikėjai pristato savo kūrybą kamerinėje aplinkoje, o taip pat sulaukia ir netikėtų klausimų iš pasirodymus kartu su žiūrovais stebinčių scenos ir pramogų pasaulio atstovų, rašoma pranešime spaudai.

Antrojoje „Play Sound“ sezono serijoje V. Baumila atliko populiariausius savo kūrinius, priversiančius žiūrovus pakilti iš vietų, o taip pat atsakė į aktoriaus, televizijos laidų ir renginių vedėjo Vytauto Rumšo jaunesniojo klausimus. V. Rumšas – ne tik dainininko kolega, su kuriuo teko dirbti ne prie vieno muzikinio klipo, bet ir geras bičiulis, tad šmaikščių, atvirų ar net intriguojančių klausimų tikrai netrūko.

Paklaustas, koks momentas jam labiausiai įsiminė iš dešimčių filmuotų muzikinių klipų, V. Baumila ilgai nesvarstė – žiūrovai išgirdo apie sceną duše, kur kartu su aktore Ieva Andrejevaite filmavosi visiškai nuogi. V. Rumšas dainininko klausė ir apie svarbią kūryboje meilę, o V. Baumila ir čia neieškojo žodžio kišenėje.

„Jei žinočiau, kaip veikia meilė, būdamas trisdešimt šešerių metų amžiaus, negyvenčiau tik su savo šunyte“, – su šypsena sakė V. Baumila.

Kas sieja savęs paieškas ir Kunigundą?

„Play Sound“ laidoje V. Baumila sulaukė ir klausimų apie kūrybos kryžkeles, kurios atvedė prie pokyčių, leidusių sukurti vieną žinomiausių pastarųjų metų dainų.

„Visi mes turime savyje kažką tamsaus, o menininkai dažnai susiduria ir su apsimetėlio sindromu, verčiančiu galvoti, kad nesi pakankamai geras, ne toks geras kaip kiti. Tuo metu aš pradėjau skaityti tam tikrą literatūrą, medituoti, kvėpuoti, aš supratau, kad viskas yra gerai taip, kaip yra, tiesiog reikia pakelti savo užpakalį nuo sofos. Tada išvažiavome kurti dainų, kur ir gimė Kunigunda, kai išgirdome istoriją apie jos dvasią Babtyno dvare“, – pasakojo dainininkas.

V. Baumila kalbėjo ir apie tikslus ateičiai bei nuoširdumo pamokas, gaunamas iš savo klausytojų.

„Mano tikslas yra džiaugtis gyvenimu. Aš noriu kiekvieną dieną priimti maksimaliai. Daugiau džiaugtis ir tą džiaugsmą dalinti kitiems. Artistų darbas yra dalinti džiaugsmą, bet aš to džiaugsmo labai daug pasisemiu ir iš žiūrovų, kurie, aš tikiu, yra nuoširdūs, matau tai jų akyse ir šypsenose. To nuoširdumo žmonės moko ir mane, nes, o Dieve, kiek daug būta kaukių. Tikiuosi, kad jos po truputį nyksta, tampu tikresniu, atviresniu“, – teigė V. Baumila.

Koncertų serijoje „Play Sound“ jau pasirodė žinoma Lietuvos atlikėja Gabrielė Vilkickytė, o šį sezoną dar pasirodys atlikėja Beatrich bei grupės „Bix“ ir „Jauti“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją