Kalėdiniuose LNK klipuose žiūrovai išvys Katažiną Zvonkuvienę, Nataliją Bunkę, Irūną Puzaraitę, Živilę Vaškytę, Paulių Skučą, radistus Rolandą Mackevičių, Joną Nainį ir kitus mylimus laidų vedėjus.

Bene labiausiai savo nauju įvaizdžiu kalėdinėse vinjetėse stebina laidos „KK2 penktadienis“ vedėja, atlikėja Irūna Puzaraitė. Irūna nusirėžė savo ilgus plaukus ir pasipuošė nauja pečius vos siekiančia šukuosena.

„Trumpi plaukai pridėjo man metų ir pagaliau atrodau savo amžiaus! - juokėsi 24-erių Irūna. – Labai norėjau pasikeiti. Raudonai plaukų dažyti neišdrįsau, tad, pamaniau, nusikirpsiu. Jei ką, plaukai užaugs. Bet man nauja šukuosena labai patinka, ir komplimentų gaunu, ir vyresnė atrodau. Kartais susigarbanoju, kartais – išsitiesinu. Manau, kad daugiau plaukų neauginsiu“.

Per artėjančias šventes Irūna tikisi praleisti daug laiko su šeima. „Šiemet neturiu kalėdinių koncertų, todėl būsiu namie su artimaisiais, žiūrėsiu kalėdinę LNK programą, visus „Hario Poterio“ filmus. Švęsti su savais – pati geriausia dovana. Daugiau iš Kalėdų senelio nieko nelaukiu. Su šeima tradiciškai keisimės dovanomis, dažniausiai tai būna praktiškos, naudingos dovanos“.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (94)