Nestokojant puikaus humoro TV3 eteryje vakarais bus kalbinami žymūs Lietuvos žmonės, netikėtais kampais atskleidžiant jų portretus, skambės gyvo garso pasirodymai, su humoru bus apžvelgiamos šalies aktualijos ir svarbų vaidmenį atliks mažieji herojai – talentingi vaikai.

Šou vedėjai J. Jankevičius ir M. Stasiulis garantuoja, kad „Gero vakaro šou“ pokalbiai tikrai nebus nuobodūs, o svečiai sulauks labai netikėtų klausimų. Negana to, TV3 žiūrovai praplės muzikinį akiratį: čia skambės kokybiškos muzikos kūriniai, atliekami talentingiausių šalies muzikantų.

Pirmoje laidoje, kurios tematika buvo neseniai pasibaigusios olimpinės žaidynės Rio de Žaneire, studijoje kartu su savo laimėtais bronziniais medaliais pasirodė sunkiaatletis Aurimas Didžbalis ir irkluotojai Edvinas Ramanauskas ir Aurimas Lankas. Sportininkai pasidalino savo įspūdžiais iš Brazilijos bei ateities planais.

Laidos metu netruko pašaipų bei juokelių pastarųjų dienų aktualijų temomis. Justinas Jankevičius kelis kartus pajuokavo apie savo nutrūkusią draugystę su atlikėja Jazzu. Kalbėdamas apie simpatiją „Apple“ produkcijai, laidos vedėjas visus pralinksmino pajuokaudamas, kad ir jo buvusios merginos figūra buvo obuolio formos.

Taip pat laidoje buvo paminėtas naujausias J. Jankevičiaus konfliktas viešoje erdvėje su Kristupu Krivicku. Jam netgi buvo dedikuota daina, kurią pritardamas sau gitara atliko dainininkas Viačeslavas Mickevičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)