„Šešiolikti metai ir septynioliktųjų pradžia yra tas etapas, kai pradėjau labai daug ko mokytis ir iki šiol vis dar mokausi“, – laidoje kalbėjo Aurimas.

Valstybinio Šiaulių dramos teatro vadovas interviu metu pasakojo, kad išgyventi skyrybas nebuvo lengva. Tačiau kodėl jis prabyla tik po metų? „Nemačiau prasmės. Nemanau, kad esu tokia įdomi asmenybė, kad visiems reiktų žinoti mano asmeninio gyvenimo detales, – kalbėjo aktorius ir pridūrė, jog skambučių su prašymais pakomentuoti savo išgyvenimus sulaukė labai daug. – Kartą buvo trūkusi kantrybė ir pasiunčiau tiesiog velniop.“

Skyrybas išgyvenęs A. Žvinys teigia, jog nėra vienos kaltos pusės. „Niekada, ko gero, nereiktų kaltinti tik vienos pusės. Aš niekada nekaltinau. Niekada nebuvo pareiškimo, kad aš žinau, kas kaltas“, – teigė A. Žvinys.

Aktorius atviras – tai buvo skaudus etapas. „Negaliu kalbėti už visą vyrų giminę, bet manau, kad vyrai irgi yra žmonės su jausmais, kažkokiom emocijom, tikrai, ko gero, vienodai. Šioje vietoje dedu lygybės ženklą visiems, – kalbėjo laidos „Gyvenimas“ svečias. – Tai visiems palieka kažkokį ženklą. Ir kiekvienas skirtingai su tuo gyvena, išgyvena, reaguoja.“

Interviu pradžioje Aurimas minėjo, kad šis gyvenimo etapas jam buvo gyvenimo pamoka. Įpusėjus pokalbiui jis dar kartą tai pakartojo. „Tai yra dar viena pamoka, kurią aš labai gerai išmokau ir įsisavinau. Savo asmeninį gyvenimą reikia labai branginti ir saugoti. Tai tokia pamoka, kuri, mano galva, jau išmokta“, – teigė aktorius.

„Buvo laikas, kai iš tikrųjų norėjau, kad daug kas užsičiauptų, bet supratau, kad negaliu nieko pakeisti“, – apie garsiai žiniasklaidoje nuskambėjusias jo ir I. Norkutės skyrybas kalbėjo A. Žvinys.

A. Žvinys apie tai prabilo tik dabar, Inga atviram pokalbiui su žiniasklaida ryžosi jau anksčiau. „Gyvendama su savo vyru, kai reikėdavo dirbti – žiūrėjau į žemę, kai ilsėdavausi – į dangų. O dabar drąsiai žiūriu į akis. Viskas labai paprasta. Ateina laikas, kada turi būti drąsus. Šiandien aš nebijau žiūrėti į akis. Esu laisvas paukštis“, – 2017-ųjų rugpjūtį, pristatydama naująjį „Moterys meluoja geriau“ sezoną, kalbėjo aktorė. Tąkart aktorė atvirai prabilo ir apie naujus jausmus.

Ar A. Žvinys sekė visus buvusios žmonos interviu? „Galiu prisipažinti, ko gero, ne viską esu matęs ir girdėjęs, – LRT laidoje kalbėjo A. Žvinys. – Atvirai pasakius, nesidomėjau. Uždėjau tam tikrą brūkšnį, tai praeitas etapas. Einu tolyn ir knaisiotis, žiūrėti atgal, kažką knibinėti nėra prasmės.“

Jau kurį laiką A. Žvinį į renginius lydi Šiaulių dramos teatro aktorė Eglė Stanišauskaitė. Jie – tik kolegos, ar kažkas daugiau? Į šį klausimą aktorius neatsakė.

„Tai mano asmeninis gyvenimas, kurį branginu, – teigė A. Žvinys. – Ne dėl to, kad kažką slėpčiau ar būtų gėdinga. Aš gyvenu savo gyvenimą, savi mato, kaip aš gyvenu. Bet pradėti aiškintis ir komentuoti žmonėms, kaip ten pas mane vyksta... Nedarau to ir nedarysiu.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (153)