Jau antrą sezoną sėkmingai startuojantis serialas „Kam ta meilė”, šią vasarą sugrįžta į ekranus su dar karštesniu siužetu ir amžinomis meilės paieškomis.

Kaip rašoma pranešime spaudai, kalbėdamas apie naująjį TV3 ir prodiuserių kompanijos „Videometra“ serialo sezoną, jo režisierius Ramūnas Rudokas tikino, kad antrame serialo sezone, žiūrovai ekrane išvys ir aktorių asmeninius išgyvenimus: „ Meilės tema labai universali, su ja kiekvienas patiria skirtingų išgyvenimų. Antrame serialo sezone norėjome parodyti skirtingas šio jausmo puses, ne tik laimingą meilę, tačiau ir kitas egzistuojančias su meile susijusias emocijas. “, - atviravo režisierius.

Daugelio kūrybinės grupės narių ir aktorių asmeniniquose gyvenimuose per metus trukusią pertrauką tarp filmavimų, įvyko daug pokyčių: serialo režisieriui Ramūnui Rudokui gimė sūnus, o vieną pagrindinių vaidmenų seriale atliekanti aktorė Skaistė Vievesė - Anusevičiūtė susilaukė dukros. Asmeniniai pokyčiai gyvenime privertė dar kartą kiekvieną iš jų naujai savęs paklausti - ,,Kam ta meilė?”.

Seriale ryškios dvi pagrindinės seserų Liucijos (akt. Žiedūnė Mardosaitė) ir Ingos (akt. Skaistė Vievesė-Anusevičiūtė) siužetinės linijos: dvi labai skirtingų charakterių seserys vis neranda savo išrinktųjų antrų pusių, ir amžinai įsivelia į chaotiškas meilės istorijas. O mamos Jūratės (akt. Asta Baukutė) nuolatinis spaudimas būti pačiomis tobuliausiomis ir sėkmingiausiomis dukromis, abiem seserims tik sukelia papildomų kliūčių ieškant savo gyvenimo meilės. Intrigų bei gyvenimiškai komiškų situacijų verpete, kiekvienas serialo personažas siekia savo tikslų, tačiau bendras juos vienijantis tikslas - neblėstančios meilės siekis. Kaip seksis kiekvienam iš jų - žiūrovai galės sekti jau nuo liepos 1 dienos, 20.30 val. per TV3.

Vieną pagrindinių vaidmenų atliekanti aktorė Žiedūnė Mardosaitė darbą aikštelėje prisimena kaip geriausių įspūdžių ir pozityvios patirties kupiną kūrybą. Baigusi 12 klasę Žiedūnė neabejojo savo pasirinkimu stoti į vaidybos studijas, nors pati pripažįsta, kad pasirinktas aktorės kelias bus nelengvas ir kupinas pavojų bei rizikos. Paklausta, ką pati mano apie meilę, kaip emociją, aktorė buvo atvira: “Meilė yra pritrenkiantis jausmas, kurio dažnai negali įamžinti žmogui žinomomis formomis. Tačiau meilę visada gali pajusti”.

Pirmasis “Kam ta meilė” sezonas, pasak statistikos, pasiekė kas 5 televizijos žiūrovo namus.
“Videometra” prodiuseriai džiaugiasi kartu su serialo žiūrovais tokia serialo sėkme ir pažada, kad antrajame sezone tikrai netrūks ir pikantiškų vaizdų, ir už širdies griebiančių scenų. Kūrybinė serialo komanda taip pat pusę lūpų prasitarė ir apie naujus serialo aktorius: ekrane išvysime visiems gerai žinomus ir mylimus aktorius - Marių Jampolskį, Andrių Paulavičių, Jovita Jašinskaitę ir kt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)