Įspūdingų balsų savininkai, varžydamiesi dėl brangiausio prizo televizijos projektų istorijoje – penkių milijonų dolerių vertės kontrakto su „Epic Records“ muzikos įrašų kompanija ir dėl pasaulinės šlovės, sujaudino ne tik žiūrovų, bet ir projekto teisėjų širdis.

Gerbėjų visuose žemynuose turintis pramoginių projektų kūrėjas, prodiuseris ir britiškojo „The X Factor“ teisėjas Simonas Cowellas yra nepakeičiamas ir amerikietiškajame šou. TV6 žiūrovų aistras kartu su aštrialiežuviu Simonu kaitins dar trys teisėjai. Pastabas ir patarimus dalyviams žarstys garsusis prodiuseris, trijų Grammy laimėtojas Antonio L. A. Reidas, kurio dėka pasaulis išgirdo tokias megažvaigždes kaip Mariah Carey, Pink, Justinas Bieberis, Rihanna, Kanye Westas, Avril Lavigne, Nicki Minaj, Usheris ir kt.

Teisėjų ketvertuko gretose – dvi talentu ir grožiu galinčios pasigirti moterys: amerikiečių dainininkė, dainų kūrėja, šokėja, choreografė, aktorė ir televizijos laidų numylėtinė – Paula Abdul bei Holivudo ir MTV deivė – dainininkė, dainų kūrėja, šokėja, prodiuserė, aktorė ir modelis bei seksualiosios merginų grupės „The Pussycat Dolls“ lyderė Nicole Scherzinger.

„X Faktoriaus“ transliacijas savo pasirodymais drebins tokios kviestinės žvaigždės kaip Jessie J, Rihanna, Bruno Marsas, „Florence + the Machine“, J. Bieberis, Pitbullis ir daugelis kitų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją