Šv. Kūčių vakarą TV1 parodys jaudinančią, net aštuonias „Sidabrines gerves“ susišlavusią lietuvišką dramą „Kai apkabinsiu tave“. Kristijono Vildžiūno filmas nukelia į Šaltojo karo laikus, 1961 metų Berlyną, kai iki sienos pastatymo buvo likę apie pora mėnesių. Šiame mieste bando susitikti lietuviai tėvas ir dukra, išskirti per Antrąjį pasaulinį karą.

Taip jau yra, kad kai kurie vyrai savo moteris vadina raganomis. Ir, aišku, visai ne dėl bjauraus charakterio, o dėl to, kad jos viską žino ir numano ateitį. Pirmąją Kalėdų dieną TV1 žiūrovai išvys „Mano žmona - ragana“ su žaviai nosį krutinančia raganaite – „Oskaro“ laureate Nicole Kidman. Ši žavi komedija sukurta pagal klasika tapusį serialą „Kerėtoja“, kurį rodė LNK. Dėl vaidmens šiame filme Nicole Kidman grūmėsi su Jennifer Aniston, Gwyneth Paltrow ir Cameron Diaz. Kaip teigė režisierė, nugalėjo būtent išraiškinga Nicolės nosis.

Ne vienas TV1 žiūrovas sutiks, kad šventėms nieko nėra geriau už „Ponas Byną“. Juo labiau TV1 žiūrovėms yra smagu žinoti, kad didžiausias pasaulyje nevykėlis yra stipriosios lyties atstovas. Antrąją Kalėdų dieną Rowanas Atkinsonas pasirodys šioje nuostabioje komedijoje apie netikėlį meno ekspertą, kuris išsiunčiamas komandiruotėn į Ameriką. Kur ponas Bynas – ten ir nesibaigiančių katastrofų virtinė, ten ir juokas, o kur juokas - ten ir šventės.

Paskutinį metų vakarą TV1 pakvies į „Amerikietiškas pyragas. Vestuvės“ kino seansą, o Naujuosius metus pakvies sutikti su komedija „Įpūsk ir perduok“. Pirmąją Naujųjų metų dieną kanalo žiūrovų laukia komedija „Jaunėlis“ su Arnoldu Schwarzeneggeriu, Indijos muzikinė drama „Mylimoji“ ir nuotykių filmas „Planketas ir Makleinas“.

Per šventes TV1 savo moterims ir jų šeimoms dovanoja romantines komedijas „Ypatingos Kalėdos“, „ Guru“, „Garbanė Sju“, veiksmo komediją „ Trys nindzės imasi veikti“, nuotykių filmus „Mokykla ant ratų“, „Nugalėtojas Kalas“ „Didžioji scena“, komedijas „Džekas Šaltis“ ir „Karalius Ralfas“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją