Radži su Zina susipažino per rekordinį pasimatymą, kuris buvo viena iš LNK Šv. Valentino akcijos „Gera būti dviese“ dalių. Iš viso šeštadienį Trakuose susipažino beveik šimtas vaikinų ir merginų. Antros pusės žaidime ieškojo ir dainininkas Radži.

Didysis pasimatymas truko visą dieną. Visi dalyviai tarpusavyje turėjo po dvi minutes trunkantį pasimatymą. Iš viso buvo suteikta neeilinė galimybė susitikti net su 45 priešingos lyties atstovais. Merginos viliojo vaikinus, vaikinai – merginas, kol pasimatymo maratono pabaigoje turėjo parašyti trijų labiausiai patikusių vardus. Taip buvo atrinktos septynios poros, kurios visam romantiškam savaitgaliui buvo paliktos vandens pramogų centre ir viešbutyje dar geriau susipažinti iki didžiojo akcijos „Gera būti dviese“ finalo.

Finale LNK studijoje dėl pagrindinio prizo – automobilio – susirungs keturiolika porų. Septynios, ką tik naujai iškeptos rekordiniame pasimatyme ir dar septynios, sudarytos iš laiko patikrintų porų. Į žaidimą vienišiai ir poros registravosi internete.

Per finalinį žaidimą penktadienį keturiolika porų atlikinės užduotis – ruoš šokoladinius meilės desertus, šoks, prisipažins meilėje ir bandys prisijaukinti laimės paukštę - kol paaiškės karščiausia vakaro pora, kuri laimės automobilį.

Renginį ves geidžiamiausia šių dienų nuotaka Goda Sabutytė ir elegantiškasis moterų numylėtinis Rolandas Vilkončius.

„Gera būti dviese“ finale dainuos Inga Jankauskaitė ir „Žvaigždžių duetų“ vyrai, Leo ir Evelina Anusauskaitė, „69 danguje“ ir Stano, Žilvinas Žvagulis ir Irena Starošaitė, Sasha Son ir Baiba, E. Bavikinas ir Merūnas, Mantas, „Fuego“.

„Gera būti dviese“ – penktadienį, 19.10 val. per LNK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją