Spalį LNK šeštadienio „Superkino“ rubrikoje – net keturios superpremjeros, nuotykių komedijos „Rizikinga erzinti diedukus“ su visa plejada kino veteranų, „Ponas ir ponia gangsteriai“ su vienu seksualiausių planetos vyrų Ashtonu Kutcheriu, „Hankokas“ su dviems „Oskarams“ nominuotu Willu Smithu ir „Įbroliai“ su „Auksinių gaublių“ nominantu Willu Ferelliu.

Neabejotina šios rubrikos spalio žvaigždė – veiksmo komedija „Rizikinga erzinti diedukus“. Joje pasirodys tituluočiausia aktorių komanda, galinti pasigirti keturiais „Oskarais“ iš 14 nominacijų ir septyniais „Auksiniais gaubliais“. Anglijos karalienės tituluota Helen Mirren, „Oskaro“ laureatas Morganas Freemanas, legendinis 93-ejų veteranas Ernestas Borgnine kartu su kietu riešutėliu Bruce Willisu, Johnu Malkovichium ir „Žiedų valdovo“ legionieriumi Karlu Urbanu pasiskirstys į patikimus draugus ir išdavikiškus priešus komiškame špionažiniame filme apie labai kietus agentus diedukus, tik jau išėjusius į pensiją.

„Penktadienio bombos“ rubrikoje spalį žiūrovai išvys veiksmo filmo „Linkėjimai iš Paryžiaus“ su Johnu Travolta. Šįkart Paryžius visai neromantiškas: su muštynėmis ir grumtynėmis, pasivažinėjimais ne po pačius jaukiausius kvartalus su vaza, pilna kokaino, prostitučių kompanija, susidūrimas su pakistaniečių kilmės teroristais, sprogimais ir gaudynėmis. Tiems, kam patiko brolių Cohenų juosta „Šioje šalyje nėra vietos senukams“, turėtų patikti ir „Rūkstantys tūzai 2. Žudikų puota“. Visi kvaištelėję pasaulio samdomi žudikai medžios vieną labai neparankų FTB veikėją. Ateinantį mėnesį „Penktadienio bombos“ rubrikoje - kraują stingdantis trileris apie paslaptingą virusą „Invazija“ su Nicole Kidman ir Danieliu Craigu bei „Terminatorius 3. Mašinų prisikėlimas“ su Arnoldu Schwarzeneggeriu.

Sekmadienio vakarais, pasibaigus populiariausiam šokių projektui Lietuvoje „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ laukia romantiški filmai „Elžbieta. Aukso amžius“ su „Oskaro“ laureate Cate Blanchett, nuostabus filmas apie pirmąją meilę „Sniego angelai“, „Oskarą“ pelnęs „Atpirkimas“ su gražuole Keira Knightley ir „Tarp dviejų mylimųjų“ su „Oskaro“ laimėtoja Gwyneth Paltrow.

Tiems, ką aplanko geresni sapnai po veiksmo filmų, pirmąją spalio savaitę laukia premjera „Aušros kariai“ su Ethanu Hawke. Filmas nukels į 2019-uoius, kai sprendžiama opi problema: iš kur vampyrams gauti kraujo, nes žmonių jau beveik nėra. Atsibodo vampyrai? Ne jums vieniems. Komedijos „Vampyrai užkniso juodai“ nerekomenduojama žiūrėti „Saulėlydžio“ sagos gerbėjams, kurie beviltiškai įsimylėję Belą ir Edvardą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)