Milijonai susižavėjimo šūksnių įrodė – ponas Bynas yra nemarus.

Nors po serialo „Ponas Bynas“ sukūrimo praėjo 17 metų, šis Atkinsono išgalvotas keistuolis neabejotinai yra vienas Didžiosios Britanijos simbolių – tokių, kaip popiečio arbatėlė, karalienė ar „MINI Cooper“ .

Visus tebežavintis Rowanas Atkinsonas grįžta į LNK eterį su legendiniu serialu „Ponas Bynas“. LNK jį rodys pirmadieniais – ketvirtadieniais 20.10 val. nuo rugpjūčio 7-osios.

LNK parodys visas keturiolika serijų, kurios buvo sukurtos 1990 – 1995 metais. Tada per metus pasirodydavo vos po kelias serialo serijas, kurių Britanijoje laukdavo milijonai žiūrovų.

Poną Byną Rowanas Atkinsonas sukūrė dar besimokydamas Oksfordo universiteto magistrantūroje, ir pats jį apibūdina kaip vaiką suaugusiojo kūne.

Jums gal ir atrodo, kad labai paprasta įjungti televizorių, suremontuoti butą, nueiti į bažnyčią ar baseiną, bet tik ne ponui Bynui! Nutaisęs kvailą miną ir pavymui keldamas sumaištį, jis kasdienius darbus pavers išradingai sudėtingais, viską atliks absurdiškai smulkmeniškai.

Ponas Bynas gyvena vienas mažame bute Londono Highbury rajone. Rengiasi jis beveik visada vienodai: jau firminiu tapusiu tvido švarku ir ryši siauru raudonu kaklaraiščiu, prie jų priderinęs elektroninį laikrodį skaičiuotuvą. Savo mašiną rakina sklende ir spyna, o nuo automobilių vagių ginasi pasiimdamas vairą. Santykiai su žmonėmis ponui Bynui yra pernelyg sudėtingi ir painūs, todėl geriausias jo draugas – megztas rudas meškiukas, kuris kartu su šeimininku ir miega, ir keliauja iškylauti, ir švenčia Kalėdas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją