Pasak LNK pranešimo spaudai, dvi valandas truksiančiame renginyje skambės platus Marijono atliekamas repertuaras – nuo pirmųjų dainų iki sėkmei pasmerktų „Trijų milijonų“. Koncerte Marijonas dainavo “Pasveikinkit vieni kitus“, „Ar mylėsi tu mane“, „Bliamba, juk aš tave myliu“, „Aš miręs“, „Jeigu tu nori“, Jūratės ir Kąstyčio meilės duetas ir kiti kūriniai.

Koncerte atlikėjas pasirodė su šešiais muzikantais, jo koncerte dainavo Erica Jennings, choras „Brevis“, Aistė Smilgevičiūtė ir kiti atlikėjai.

„Salė atsistojo jau po antros dainos, o koncerto pabaigoje visi kartu dainavo“, - pasakojo Arūnas Valinskas. Publika jautė, kad atlikėjas jiems atidavė visą save - savo pasirodymą Marijonas baigė be marškinėlių, permirkęs iki paskutinio siūlo ir atidavęs publikai visą save.

Kitą penktadienį, spalio 6-ąją – Laimos Vaikulės koncertas iš Palangos vasaros estrados.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją