„Šiemet atostogavome ilgiau nei esame įpratę ir teigiamas atostogų poveikis vis dar juntamas – laidos komanda susirinko pilna naujų idėjų ir, kas nuostabiausia, visos šios idėjos viena kitą papildo, – sugrįžusia komanda džiaugiasi laidos „TV pagalba“ vedėja Aušra Kilkuvienė.

Pirmasis pasikeitimas „TV pagalbos“ komandoje – du naujokai gelbėtojai, kurie įvedė savų korekcijų gelbėtojų komandoje: kelerius metus drauge dirbę gelbėtojai Neringa Mažeikienė ir Andrius Žemaitis skiriasi – šviesiaplaukė Neringa nuo šiol dirbs su naujoku Žilvinu Žitkumi, o Andrius – poroje su antrąja naujoke, savo mokslo dienų drauge Juste Milušauskiene.

Turi ko džiūgauti ir gelbėtojas Gediminas Jaunius, kuriam tradiciškai iš Klaipėdos į Vilnių pavyko parsivilioti dar vieną gelbėtojo Jono Stanevičiaus partnerę Brigitą Budginaitę.

Klaipėdoje vienas likęs gelbėtojas šiemet turi ypatingą užduotį: „Tai antroji šio sezono naujiena – „TV pagalbos” žurnalistiniai ir detektyviniai tyrimai. Jei trys gelbėtojų poros dirbs su kelių žmonių bėdoms, man teks visuomeninės, globalesnės ir aktualios visai Lietuvai problemos, tokios kaip kyšininkavimas ar korupcija. Tai bus tęstinės istorijos”.

Trečiasis, ketvirtasis ir penktasis „TV pagalbos” pasikeitimai – atsinaujinusi filmavimo studija, naujas laidos laikas ir sutrumpėjusi darbo savaitė: šiemet laida bus rodoma ne penkis, o keturiskart per savaitę pirmadieniais-ketvirtadieniais ir kiek vėliau nei įprasta – 20.15 val.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją