Naujas grandiozinis LNK projektas „Dainuok, jei gali“ atiduodamas į televizijos profesionalo Algio Ramanausko ir praėjusį sezoną televizijoje sužibėjusios Rimantės Kulvinskytės rankas.

„Tai – formatas, išbandęs laiką, manau, kad Lietuvoje jį lydės sėkmė, - sako Algis Ramanauskas. – Čia smagus kvailiojimas liesis kartu su muzika, kuri man yra brangi. Net jei ta muzika skambės juokingai“.

„Kai gavau pasiūlymą šią vesti laidą, net klyktelėjau iš laimės! Visų pirma dėl formato. Kadangi esu šiokia tokia nutrūktgalvė, man laida „Dainuok, jeigu gali“ itin artima širdžiai. Gal dainininkė iš manęs ne kokia, bet spiegti iš baimės ar iš pasitenkinimo tikrai galiu... O progų šou dalyviams prisikrauti pilnas kelnes laimės ar šiaip pilnas kelnes, manau, bus nemažai - laidos rengėjai jau galanda peilius ir augina tigrus. Juokauju. Bet pažadu, kad bus smagu, ypač kai visa tai bus daroma ne tik dėl pramogos, bet ir dėl kilnaus tikslo“, - sako „Dainuok, jei gali“ vedėja Rimantė.

Algis su Rimante anksčiau nebuvo pažįstami ir susitiko tik per naujos laidos anonso filmavimą. Kūrybinė grupė pastebėjo, kad vos po poros frazių tarp Algio ir Rimantės užsimezgė ryšys. Paprastai labai santūriai žmones vertinantis Algis neslėpė Rimantei simpatijos.

„Ji labai didelė, graži ir nebloga“, - nukirto Algis.

„Hahahaha, - išgirdusi Algio komplimentus juokiasi Rimantė. - Svarbiausia, kad esu nebloga - vadinasi, veltui diržas nenuėjo. Dėl didumo - esu lygiai tokio pat ūgio kaip šį šou Didžiojoje Britanijoje vedanti Stacey Solomon. Manau, čia jau geras ženklas, o ir Algiui drąsiau bus su dideliu žmogum šalia“. Tačiau per anonso filmavimą Rimantei vis dėlto teko nusiauti aukštakulnius.

Rimantė juokiasi, kad Algis jai baisus, bet jo akys geros.

„Tiesą pasakius, itin nerimavau prieš pirmąjį mūsų susitikimą, net galvojau, kad reikėtų pasirankioti kokių įdomių faktų apie pasaulinius karus ar mediciną - žinau, kad šios temos Algiui labai įdomios. Praėjusį sezoną dirbau kartu su Arūnu Sakalausku, dabar su Algiu Ramanausku - ir kam, sakykit, tekėti, kai pats likimas apsupa nuostabiais vyrais? Algis - tikras profesionalas, kurio talentu improvizacijoms itin žaviuosi. Manau, būtent greita reakcija ir kandumas, o ne iš atviruko deklamuojami tekstai, yra svarbiausia geram vedėjui. Tikiuosi daug ko iš jo išmokti“, - sakė naujos laidos „Dainuok, jei gali“ vedėja Rimantė Kulvinskytė.

Naujas, Lietuvoje nerodytas pramoginis TV šou „Sing if you can“ formatas jau užkariavo televizijas nuo Prancūzijos, Didžiosios Britanijos, Vokietijos iki Rumunijos, Ukrainos, Filipinų. „Dainuok, jei gali“ – tai išbandymų šou didžiausioms scenos žvaigždėms, jis suteikia žiūrovams išskirtinį šansą pamatyti, kaip dainuoja jų mylimos žvaigždės ne pačioje komfortiškiausioje aplinkoje. Ekstremaliems triukams įžymybės pasiryš dėl kilnaus tikslo: kiekvienoje laidoje jos stengsis laimėti kuo daugiau pinigų, kurie bus aukojami labdarai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją