"Ši moteris man yra pirma ir vienintelė", - išeidamas iš šou savo paslaptį įvardino Ernestas.

Šou rengėjai jau yra atskleidę ir kelias kitas dalyvių paslaptis. Kažkuris jų buvo įtariamas dėl tėvo mirties, o kažkas iš dalyvių trejus metus gyveno su Radži. Dar viena paslaptis, kuri slepiama nuo kitų dalyvių - Laura ir Gintautas nėra tikra pora.

Vienas iš ant iškritimo ribos atsidūrusių vaikinų - Tomas - žiūrovų palaikymo prašo argumentuodamas, jog jis yra įdomus žaidėjas ir spėja daugiausiai paslapčių. Vaikinas įsitikinęs, kad jį kiti dalyviai iš projekto pašalinti nori todėl, kad jaučia pavojų ir didžiulę konkurenciją.

Ernestas tiesioginės transliacijos metu sakė, kad jį palaikyti reiktų dėl to, jog projekte yra mažai kauniečių. Apytuštėje studijoje savo vyrą palaikė Ernesto žmona Lina. Jiedu kartu gyvena jau 16 metų. Įdomu ir tai, kad Ernesto paslapties nežino ne tik jo šou kolegos. Jos nežinojo ir žmona. Pasirodo, Lina realybės šou dalyviui yra vienintelė jo gyvenimo moteris. Su kitomis jis nei draugavo, nei mylėjosi.

Trečiasis pretendentas šeštadienį keliauti namo - Gintautas. Atėjęs į šou jis savo paslapties neteko ir gavo naują. Su kita dalyve Laura jiedu yra priversti vaidinti porą. Beje, mergina įtaria, kad Gintautas gali būti gėjus.

Jaunas vyras teigia, kad kuo toliau tuo labiau žada atsiskleisti. Todėl už jį turėtų balsuoti tie, kurie nori matyti įdomesnį žaidimą.

Vėliau visi šou dalyviai atliko dainą "Tu mano žmona", kuri slepia užuominą į Ernesto paslaptį.

Beje, projekto "Paslapčių namai" tiesioginės transliacijos metu šou vedėja Agnė Grigaliūnienė atskleidė, jog TV3 gavo raštą, kuriame atlikėjas Radži kaltina laidos rengėjus jo privataus gyvenimo detalių atskleidimu. Anot A.Grigaliūnienės, atlikėją papiktino faktas, jog vienas iš dalyvių atvyko su itin intriguojančia paslaptimi - jis arba ji teigia trejus metus gyvenęs su Radži!

Vis dėlto vedėja sakė, jog laidoje nė karto nebuvo parodytas populiaraus atlikėjo atvaizdas ir nebuvo paminėta jo pavardė. O paslaptį atskleisti ketina vienas iš realybės šou vedėjų. Kaip manote, kuriam "Paslapčių namų" dalyviui priklauso ši paslaptis?

Sustabdžius balsavimą ir suskaičiavus televizijos žiūrovų balsus paaiškėjo, kad šou antrasis palieka Ernestas. Realybės šou liko trylika dalyvių.

DELFI skaitytojai savo simpatijas ir antipatijas basavime išreiškė taip:


Nuotraukos iš tiesioginės transliacijos:

Praėjusį savaitgalį pirmoji realybės šou paliko Elita. Išeidama mergina atskleidė šokiruojančią paslaptį: jos vaikinas parsidavinėjo gėjams!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (520)