Mažeikių kultūros centre renginių organizatore dirbanti 23-ejų Karolina iš tiesų turi geležinę valią bei stiprią motyvaciją žaisti. Ji tikslingai siekia laimėti „Paslapčių namus“. Mažais, nepopuliariais, bet tvirtais metodais jauna moteris keliauja finišo link. Karolina kartą jau parodė savo stiprybę, atkakliai bandydama ir galų gale išnarpliodama sudėtingą Jolitos paslapties formuluotę ir tapo turtingiausia namo gyventoja.

Tiesa, svarbiausia, kad Karolina nė lūpų krašteliu neprasitaria apie savo didžiausią ir svarbiausią gyvenimo įvykį.

„Jos ryšys su vaiku nepaprastai šiltas ir stiprus. Studijuodama ji kasdien su vaiku kalbėdavosi po tris valandas telefonu ir nepaliaudavo apie jį čiauškėti“, – prisimena Karolinos draugė juokdamasi, kad „Paslapčių namų“ gyventojai Karoliną laiko skaistuole.

Dalyviai neteks žado sužinoję, jog Karolina – vienintelė iš „Paslapčių namų“, nuėjusi tokį ilgą ir dramatiškai vingiuotą šeimyninio gyvenimo kelią.

Jos paslaptis pagaliau atskleista žiūrovams: Karolina, būdama nepilnametė, susilaukė sūnaus.

DELFI skaitytojus kviečiame dalyvauti apklausoje, kas šį savatgalį turėtų palikti realybės šou:


Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (311)