„Šarūnas yra melavęs apie savo aukštąjį išsilavinimą“, – taikliai nusitaikiusi „šovė“ į Šarūną Laura. Nors formuluotė ir nebuvo tiksli, Šarūnas ją priėmė ir patvirtino, jog tai yra jo paslaptis. „Jeigu šis žaidimas yra toks, į kurį tu turi atsinešti tikrą paslaptį, tai Šarūnas viską įvykdė 100 %“, – sako Laura. Pasirodo, šis vaikino gyvenimo faktas nustebino net ir jo širdies draugę Lauryną.

Apie tokį draugo biografijos faktą mylimoji nenutuokė: „Kai jis studijavo, tarp mūsų buvo meilė-seilė ir į jo mokslus nesigilinau. Tačiau dabar matau, jog bus verta susėsti ir pasišnekėti apie tai.“

Pats Šarūnas žaidime neslėpė jaučiantis gėdą ir kaltę ypač prieš tėvus. Ne kartą „Paslapčių namuose“ jis yra sakęs bijantis, kad tėvai jo neišsižadėtų, tačiau Šarūnas neįvertino ne tik besąlygiškos šeimos meilės, bet ir motiniškos nuojautos. „Manęs ši paslaptis nenustebino. Oficialiai aš jos nežinojau, bet jaučiau, kad jis tų mokslų taip ir nebaigė. Nuojauta...“ – kalbėjo Šarūno mama Vaiva.

Nors ir finansavę brangias Šarūno studijas, jo tėvai ne tik nejaučia kartėlio, bet yra karščiausi Šarūno gerbėjai: „Daugelis dalyvių baiminasi, jog artimieji ir draugai nusivils jais, nusisuks ar pasmerks. Tačiau priešingai, šis žaidimas tik dar labiau subūrė, sustiprino ir suvienijo Šarūno šeimą ir draugus.“

Likus vos trims dienoms iki projekto superfinalo, dalyviai įnirtingai bando atskleisti likusias dviejų merginų paslaptis. Ar pavyks jas išsaugoti iki žaidimo pabaigos? Keturi finalistai jau šeštadienį susikaus dėl 12 savaičių trukusio, pilno įtampos, aistrų ir emocijų detektyvinio realybės šou „Paslapčių namai“ nugalėtojo vardo bei jų laukiančio 50 000 litų piniginio prizo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (98)