„Visose šalyse, kuriose buvo rodytas šis projektas, buvo paviešintos ryškios, kai kurios net šaržuotos dalyvių nuotraukos. Jose užkoduotos svarbiausios jų paslaptys. Nuotraukos platinamos internete, kad „Paslapčių namų“ gerbėjai galėtų ieškoti užuominų į paslaptis ir bandyti jas atskleisti“, – naujienų portalui DELFI pasakojo TV3 televizijos viešųjų ryšių ir rinkodaros vadovė Rima Olberkytė-Stankus.


Šeštadienio vakarą „Paslapčių namuose“ apsigyveno 15 dalyvių. Kiekvienas saugo savo paslaptį. Čia jau prasideda pirmosios intrigos. Gintautui ir Laurai „balsas“ davė užduotį vaidinti porą, nors likusieji dalyviai nežino, kad jie - vienas kito nepažįstantys asmenys. Tuo metu Karolinai tas pats „balsas“ nurodė supykdyti Gintautą ir Laurą. Jei merginai nepavyks įgyvendinti užduoties, visi dalyviai bus nubausti. Kaip vystysis intrigos, paaiškės jau netrukus.

Visi 15 „Paslapčių namų“ dalyvių - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (192)