Diletai šis pasiūlymas - rimtas išbandymas. Atlygis - keliolika tūkstančių eurų. Tačiau ar Dileta perlips per save? Juk mergina – katalikiškos vienuolių mokyklos auklėtinė. Kuomet buvo paauglė, dar tėvai išsiuntė mokytis į Airiją. Į katalikišką Balbrigano mergaičių mokyklą. Joje nebuvo nė vieno berniuko, nė vieno tautiečio.

Vienuolyno mokykloje buvo griežta tvarka: mergaitėms draudžiama dažytis, naudotis mobiliuoju telefonu, dėvėti mini sijonus. Visos moksleivės turėjo dėvėti juodas uniformas ir melstis keliolika kartų per dieną.

Be draugų, be tėvų, be Lietuvos, už niūrų vienuolyno sienų Dileta išbuvo metus. Grįžusi moksleivė vasaros atostogų, Dileta į Airiją nebenorėjo. Kruvinomis ašaromis išverkė, kad tėvai jos daugiau ten nebesiųstų.

„Turiu bilietą grįžti atgal, žiūriu į bilietą ir nenoriu. Galvoju, paimsiu ir suplėšysiu. Atsimenu, atvažiuojam į oro uostą, ašaros bėga, brolis irgi verkia, draugai stovi, visi mojuoja. Aš jau eit link vartų, apsisukau ir sakau: aš niekur neskrendu“, - LNK laidoje prisimins Dileta.

Dileta niekuomet nesvajojo būti vienuole. Norėjo būti dainininkė, todėl dalyvauja įvairiuose konkursuose. O Bulgarijos mieste Varnoje tapo tarptautinio dainų konkurso laureate. Šį Diletos pasirodymą pamatė Natalija Bunkė ir pakvietė į savo grupę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)