Laidos vedėjai Andrius Rožickas ir Beata Tiškevič-Hasanova kiekvieną kartą stebina ne tik savo šmaikštumu, bet ir puikia apranga. Viena populiariausių jaunosios kartos aktorių B. Tiškevič-Hasanova scenoje pasirodė pasipuošusi maža juoda suknele. Tiesa, aktorė vilkėjo ne tradicinį jos variantą, o ties pečiais papuoštą akį traukiančia medžiaga. 

Tikriausiai visos moterys žino, kad pasipuošusios tokiu apdaru neprašaus, mat ši suknelė išlieka visada madinga. Tai - neįveikiamas laiko simbolis, gelbstintis moteris tada, kai nėra kuo apsivilkti. Ne išimtis ir jaunoji aktorė, kuri scenoje puikiai atrodė su minėta suknia.

„Chorų „Eurovizijoje“ dėl teisės atstovauti Lietuvai Austrijoje vyksiančiame grandioziniame Europos chorų šou varžosi septyni gerai žinomi Lietuvos kolektyvai: jaunimo choras „Kivi“ (vad. Danguolė Aukselienė), merginų choras „Liepaitės“ (vad. Jolita Vaitkevičienė), Vilniaus universiteto jungtinis choras (vad. Rasa Gelgotienė), LEU choras „Ave vita“ (vad. Kastytis Barisas), KTU akademinis choras „Jaunystė“ (vad. Danguolė Beinarytė), „Jazz Island“ (vad. Artūras Novikas), „Viva“ (vad. Vilija Mažintaitė ir Valerija Skapienė).

Laidos filmavimo akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (91)