Hip hopo pasaulio čempionas, šokių projekto „Tu gali šokti“ choreografas, nuo rudens ant parketo suksis su profesionalia šokėja Rūta Ramanauskaite, pernai šokusia su žymiausiu šalies dviratininku – Raimondu Rumšu.

2006-ųjų hip hopo pasaulio čempionate drauge su kolegomis iš Lietuvos Olegas laimėjo Pasaulio čempionų titulą. Hip hopo šokėjas dvejus metus dirbo Boriso Moisejevo komandoje Maskvoje, o šiuo metu, kartu su choreografu, žiūrovams pažįstamu iš projekto „Tu gali šokti“, Kęstučiu Baranausku lieja prakaitą „F.U.“ studijoje.

„Su ta pačia „street dance“ šokėjų kolegų komanda planuojame ir šiemet vykti į pasaulio čempionatą, rengiamą Šveicarijoje. Gali būti, kad vienai savaitei teks „dingti“ iš projekto“, – sako O. Staniulionis.

Jo treneris – choreografas, projekto „Tu gali šokti“ kolega, jėgas ant „Šok su manimi“ parketo išbandęs Gintaras Svistunavičius.

„Kažkada aš jį įtraukiau į „street dance“ stilių, dabar jis iš manęs bandys nulipdyti sportinių šokių šokėją“, – šypsosi Olegas ir priduria: „Savo partnerei Rūtai iškart pasakiau: „Daryk iš manęs ką nori – klausysiu, mokysiuosi, stengsiuosi, nes labai noriu išmokti šokti.”

„Olegas labai šiltas, mandagus žmogus, ko tikrai nesitikėjau. Man, kaip šokėjai, viskas bus tarsi choreografinis eksperimentas – iš partnerio daug ko išmoksiu, o man jį teks „perlaužti“ į visai kitą stilių. Bus labai įdomu! Olegas laisvas, atsipalaidavęs žmogus – labai gilinasi į šokio subtilybes, nori suprasti viską iš pagrindų. Beje, malonu, kad jis dėmesingas ir manim rūpinasi – juk dirbant drauge tai labai svarbu“, – komplimentų partneriui negaili Rūta.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją