Asmeninis treneris šokėjas Tomas Uroška šį šeštadienį ves mankštą laidos „Sportuok su mumis“ vedėjai Vladai Musvydaitei ir savo merginai Neringai. „Artimą žmogų visuomet sunkiau treniruoti, nes jis prašo nuolaidų ir mėgina pratimus nusukti“, – prisipažins Tomas.

Kodėl tu taip greitai darai pratimus? Kodėl mes nedarome tempimo pratimų? Aš nespėju! Tomai, atsiimsi!“ – šūkaus Neringa, darydama rytinę mankštą. O Tomas ragins: „Neringute, pasistenk! Dar vieną kartą pamėgink, šaunuolė!“

„Pirmą kartą mūsų ryto mankštoje dalyvavo pora. Buvo labai linksmas filmavimas, nes Tomas reikalavo maksimumo iš Neringos, o ši moteriškai mėgindavo gudrauti“, – pasakoja laidos vedėja V. Musvydaitė.

Šio šeštadienio treniruotėje Tomas taip pat parodys, kuriuos pratimus dažniausiai rekomenduoja atlikti savo mylimajai. „Nemokau aš jos šokti, bet stengiuosi sudaryti tokį planą, kad jos kūnas dar labiau sutvirtėtų“, – TV3 žiūrovams pasakos asmeniniu treneriu viename Kauno sporto klube dirbantis vaikinas.

„Neteisa, vieną kartą tu mane šokdinai net degalinėje“, – šypsodamasi išduos dainininkė. „Tomo pravesta treniruotė pritaikyta visiems. Tik atsikelkite ir atlikite ją kartu žiūrėdami mus anksti ryte. Tai bus puikus energijos užtaisas visai dienai“, – ragina laidos vedėja V. Musvydaitė.

„Ši treniruotė stebuklinga“, – sakys Tomas ir tik makštos pabaigoje atskleis treniruotės paslaptį.

Laida „Sportuok su mumis“ jau šį šeštadienį 8.30 val. per TV3.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (75)